öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

hoşgeldin canım. ben nezaman topik açsam kimse bişey yazmıyor millete akın akın yorumlar yapıyolar bende mi sorun var anlamıyorum yahu :1: kaç yıllık öğretmensin nerde görev yapıyosun canım

Bir yılımı yeni dolduracağım canım urfada görev yapıyorum..

Bende acıkogretim okul oncesi ogretmenlik okuyorum 2.sınıfa gectim Allah ım hepimize hayrlısıyla ogretmen olup atanmayı nasip eder insallah :)

Diyarbakır hakkında bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Diyarbakırlı değilim ama çok güzel bir şehir.

Urfa'nın bazı köyleri baraj karşısında olduğunu biliyorum ve ulaşım açısından çok zormuş. Diyarbakır'da da baraj karşısı köyler var, kışın çok zor oluyor köyden ilçeye veya şehre gitmek.

urfa nasıl bi yer canım merkezdemi ilçede mi öğretnmenlik yapıyosun sence tercih etmelimiyim eğer olursa

Ben ilçesindeyim canımm merkez güzel sıkıntı çekmezsin ama tercih edeceğin okula bağlı. İlçelerden de değişir canım tercih edeceğin ilçeye bağlı çok kötüsü de var iyisi de. Ama güneydoğuda tercih yapılabilecek tek yer derim hem puanı düşük hem de diğer yönleriyle diğer illere göre çok çok ileri de

Diyarbakır hakkında bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Diyarbakırlı değilim ama çok güzel bir şehir.

Urfa'nın bazı köyleri baraj karşısında olduğunu biliyorum ve ulaşım açısından çok zormuş. Diyarbakır'da da baraj karşısı köyler var, kışın çok zor oluyor köyden ilçeye veya şehre gitmek.

canım sence tercihlerimde yazılabilinecek bi şehir mi sen ilçedemi görev yapıyosun

Back
X