- Konu Sahibi sensoylehayat21
selam kızlar.bu aralar hergün buraya bi derdimi yazıorum allah razı olsun elinizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıosunuz....yine bir derdim var adı KPSS.ben sosyal bilgiler öğrtemenliği 3. sınıfa geçtim kızlar hazırlık okumasaydım bu sene son sınıf olacaktım ama kısmet...soruyolar etraftakiler ne okuyosun diye söylüyorum öğretmenlik diye hepsi burun kıvırıyo ilkokul okumamış insanlar küçümsüyo okuduğum bölümü ki ben bu bölüme düşük bi puanlar girmedim gayet yüksekti puanım...ben radyo sinema tv okumak istiodum ama ailem istemeyince yazdım bu bölümü..ama artık insanlar bıktırdılar kimseye söyelemek istemiyorum ne okuduğumu.okuma yaazma bilmeyen bi insan bile karşıma geçip.._keşke başka bölüm yazsaydın atanamazsın..demiyo mu o an öldüresim geliyo onu orda...neyse kızlar benim asıl sorum şu tecrübeli arkadaşlara soruyorum...çok mu zor bu kpss denen şey ve benim atanmam imkansız mı..yarından itibaren çalışmaya başlayacağım zaten ailemle anlaşamıyorum mutlaka okul bitince atanmam lazım evde kalamam zaten bir yığın eziyet görüorumm....bir de sorun şu ben hiç matematik yapamıyorum ama türkçem falan çok çok iyi...atanmam çok mu zor kızlar bir de atanamasam da bir dersane de falan çalışma imkanım var mı yardımlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...korku bastı çok fena beni