öğretmenlikte adaylık kalkmazsa ne olur?

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
merhaba. yeni atandım, öğretmenim. malesef ki müdürle aramız bazı sebeplerden ötürü iyi değil. adaylığımı kaldırmak da onun elinde. çok korkuyrum.
adaylık kalkmazsa başka bi okula atanıyormuşum sanırım. benim merak ettiğim, müdür keyfi nedenlerden dolayı adaylığımı kaldırmazsa bu onun yanına kar mı kalacak? hiçbi itiraz hakkım olmadan başka bi okula mı gitmek zorunda kalcam? :(

merhaba. yeni atandım, öğretmenim. malesef ki müdürle aramız bazı sebeplerden ötürü iyi değil. adaylığımı kaldırmak da onun elinde. çok korkuyrum.
adaylık kalkmazsa başka bi okula atanıyormuşum sanırım. benim merak ettiğim, müdür keyfi nedenlerden dolayı adaylığımı kaldırmazsa bu onun yanına kar mı kalacak? hiçbi itiraz hakkım olmadan başka bi okula mı gitmek zorunda kalcam? :(

Nasıl ya ? Benim bildiğim verilen seminerler sonucu bir sınava giriliyor ve geçemezsen aynı eğitimleri tekrar alıyorsun ama geçemeyen de duymadım.Sevgilim de yeni atandı ve aynen bu şekilde oldu,dün oldu son sınavı.Senin dediğin benim gibi yeni atanacak bahtsızlara.

Canım o yeni tasarı seni etkilemez. Yürürlüğe girdiği tarihten sonra atananları etkiler. Rahat ol bişey yapamazlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaldırmazsa o da soruşturma geçirir. Yeni kurum amirin adaylığını kaldırır, kasıt olduğu anlaşılırsa ceza alır.

Benim de ilk sene müdürle aram çok kötüydü. Böyle bir şey yapamadı yine de. İçiniz ferah olsun, öğretmenleri kullanmak için bazen böyle söylerler.

Korkmana gerek yok simdiye kadar 2 kisinin stajerligi onaylanmamis.eger adayligini kaldirmiyorsa elinde ciddi belgeler olmali tutanak falan oyle kuru kuruya yapamaz ayrica bize sicil vermiyorlar müdürler artik.ama sen gene de bozma arani sana tavsiyem

Seminerler sonrası sınavlar vardı.
Onun soruları da geçen yıllarda sorulanlarla aynıydı.
Geçen, 1 yılını dolduranın adaylığı kalkar diye biliyorum.
Yeni mi çıktı bu müdürün elinde oluşu?

Eğer öyleyse bu çok saçma..
Bencil, anlayışsız, kendini bir halt sanan, takık müdür çok.

Tabi ki itiraz etme hakkın olur öyle bir durumda.
Şikayet et, dilekçe yaz hakkını ara sonuna kadar.

hiiiç birşey olmaz. gider o müdürüne "noluyo burada neden kalkmadı bu hocamızın adaylığı" diye sorarlar:) hakkında soruşturma açılır müdürün. çoook duydum "kaldırmam adaylığını heeee" laflarını ama icraatini görmedim daha:) rahat ol. ezdirme kendini böyle ego sahibi müdürlere.

Arkadasim eskiden teftiste mufettis sicil notu veriyordu..ama artik sicil amirimiz müdürler. .. staj icinde bu gecerli...

Tabi stajerligi kaldırmama hakki var..ama cok iyi bir dayanaginin olması lazim..öyle kolay degil..

böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
sınavlar sonucu aldığın notlar var ya onlardan geçer not aldıysan korkma.
müdürden sonra ilçe milli eğitim müdürü de sicil notu veriyor.
müdür düşük verse de ilçe milli eğitim müdürü soruşturmadan aynı notu vermez.

Canım sen işini yapıyorsan, keyfi nedenlerle kaldıramaz.... Eee sende ilk yılında biraz alttan alsaydın... Neydiki neden böyle tedirginsin..

Valla stajyerligi kaldirip kaldirmamak mudurun iki dudaginin arasindadir temel egitim,hazirlayicidan 100 al.Tum donem boyunca rehber ogretmenin bile yuksek puan verse mudurundur son nokta.Siciline islenir en cok ve bir sene daha stajyer ogretmen olursun olur biter.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer sana düşük not verirse
bunu açıklayabilmesi lazım
not kafadan verilmiyor
kriterler var
yani bir kriterden kırsa açıklamasını getirebilmesi lazım
aksi halde şikayet edersin
burası dağ başı değil

Back
X