kizlar merhaba.ben size bisey sormak istiyorum.ben bikac gundur ogun birlestiriyorum.yaptigim diyetle 10 kg verdim.ama bikac gundur soyle bisey yapiyorum.ogle ve sabahi birlestiriyorum.mesela dun 2 kepek ekmegiyle zeytinyagda yumurtali ekmek yaptim zeytin peynir cok azda patates kizartmasiyla yedim tek ogunde.dedimki en fazla 500 kalori almisimdir.aksamda bi kase corba ictim bi dilim kepek ekmegiyle.bugunde oglen vakti 5 tane kepekli undan pogaca yedim.aksamda corba icicem yine.ama baska bisi yemiyorum.yani benim mantiimla tek ogunu cikardgm icin sagliksiz beslensemde 1000 kaloriyi gecmiyorum.dengeliyorum.hemde istediklerimi yıyorum.sizce kg alir miyim? Ya da vermeye dwam eder miyim
Canım sıkıntı olacagını sanmıyorum cunku bende 2 ögün yiyorum.Yani bunu kasten yapmıyorum öğleye dogru kalktıgım ıcın kahvaltımı oglen saatlerınde yapıyorum birde 5-6 gibi akşam yemegimi yiyorum. Aralarda da meyve,galeta vs. tüketiyorum acıkırsam. Yani benim beslenme alışkanlıgım tatil dolayısıyla bu şekilde.13 kilo vermiştim.Şuan 47 kiloyum, bu şekilde gram kilo almadım.
Aç kalmadıgın muddetce sıkıntı degıl.Kilonu korur ve verirsinde.