• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh olsun diyen komşumuz

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar apartmanda küs olduğumuz komşumuz var resmen kan kusturuyor bize inanılmaz çirkef cirkinlesmemek için uymuyor muhatap olmuyoruz. Bugün yine sataşmis anneme ve çok ağrıma giden birsey söylemiş 'sizin zaten kendi içinizde huzur yok siz kendiniz surekli kavga ediyorsunuz' ohhg dercesine böyle demiş anneme. Aslında haklı kendimi bildim bileli bir gün kavgasız gerginlik olmayan bir günümüz geçmedi. Surekli evde bir huzursuzluk var ama konu komşuyu rahatsız edecek gibi değil.o kadin bunu nerden biliyor derseniz annemle iyiyken annem bahsetmiş tabi.yani annem babam görücü usulü evlenmiş ve ne yazık ki birbirlerini hiç sevmiyorlar bu yüzden birbirlerine tahammülleri yok ve biz mutsuz bir ailede büyüdük.bu bizim tercihimiz değil dünyaya gelmeyi biz istemedik. Ne olursa olsun insanın kötü durumuna böyle bir yorum yapılır mı? Cok ağrıma gitti şimdi ben bu kadına ve kocasına ne diyeyim laftan anlamazlar ki kocası karısından beter.(beddua edesim var suratlarına çok mu olur.)

Nasil bu kadar yuz goz olabiliyorsunuz ki tanimadiginiz insanlarla..
Boyle bir anlamsiz,boyle bir sacma geldi bana..
Bir komsu nasil bu kadar etki edebiliyor ki hayatiniza..
Haddinizi bilin diyeceksiniz,elle tutulur bir sey var ise sikayetci olacaksiniz..
Bu kadar..

Bu durum tek taraflı gibi gelmedi bana

Hanimlar apartmanda küs olduğumuz komşumuz var resmen kan kusturuyor bize inanılmaz çirkef cirkinlesmemek için uymuyor muhatap olmuyoruz. Bugün yine sataşmis anneme ve çok ağrıma giden birsey söylemiş 'sizin zaten kendi içinizde huzur yok siz kendiniz surekli kavga ediyorsunuz' ohhg dercesine böyle demiş anneme. Aslında haklı kendimi bildim bileli bir gün kavgasız gerginlik olmayan bir günümüz geçmedi. Surekli evde bir huzursuzluk var ama konu komşuyu rahatsız edecek gibi değil.o kadin bunu nerden biliyor derseniz annemle iyiyken annem bahsetmiş tabi.yani annem babam görücü usulü evlenmiş ve ne yazık ki birbirlerini hiç sevmiyorlar bu yüzden birbirlerine tahammülleri yok ve biz mutsuz bir ailede büyüdük.bu bizim tercihimiz değil dünyaya gelmeyi biz istemedik. Ne olursa olsun insanın kötü durumuna böyle bir yorum yapılır mı? Cok ağrıma gitti şimdi ben bu kadına ve kocasına ne diyeyim laftan anlamazlar ki kocası karısından beter.(beddua edesim var suratlarına çok mu olur.)
Valla kavganın eksik olmadığı bir evdi bizimkide müstakildeydik Allah'tan bizim mahalle hep müstakil ama her evde mutlaka bir manyak olay çıkarıyordu o yüzden kimse kimseye bi şey diyemez :D Bu tabi komşunu aşırı derece rahatsız etmediği sürece hiç kimseyi ilgilendirmez bizde bayılmıyoruz kavgaya hatta ben kavga ederseniz bi daha giderim bu evden diyorum adam onu bile takmıyor komşuyu mu umursayacak :D Bizim kavga olursa onlarında gürültüsü eksik olmazdı her gün saat 7 de çocuklarının çığlığı ile uyanıyoruz gece 12 ye kadar asla ve asla yorulmadan evde tek bir iş dahi yapmadan full sokakta hepsi kadını erkeği çılgınlar gibi gürültü yaparlar bizde ona bi şey demezdik. Ama anneme böyle diyecek benim komşum ağzının payını da verirdim. Huzurumuz onlara mı batmış resmen mutlu olmuş durumdan. Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış bizim ki o hesap oldu çok şükür kurtulduk oradan cidden anlatınca basit geliyor ama her gün yüz yüze baktığın için hiç çekilmiyor.

Konuya komşuya özelini bu denli açıp anlatırsan böyle yüzüne vururlar işte.
Ne demişler dostunu bir gğn düşmanın olabileceğini de düşünerek sev, düşmanından ise bir gün dostun olabileceğini düşünerek nefret et..

Kadini dert edene kadar kendi huzursuz yasaminizi dert edin. Annenizle babaniz bosansin madem hala gec degil

Çok severim bir laf vardır "İnsan insanın zehrini alır" diye.Ama işte eskidenmis çok eskiden bu işler.Demem o ki evinizin içini kimseye anlatmayın .Bir kere daha yazmıştım kadınlar ilk kavgada hemen karşısındakinin sırlarını döker asla sasmaz

Kadini dert edene kadar kendi huzursuz yasaminizi dert edin. Annenizle babaniz bosansin madem hala gec degil
Napsın mesela ? Ne önerirsiniz ?
Yani ailevi durumunlarını tam olarak bilmeden böyle yorumlar nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum.
Konu sahibi gibi benim ailem için de geçerli bu durum. Ne yapayım mesela ?
İşi gücü olmayan, gidecek yeri olmayan annem var. Oturup bunu dert edinmemi mi ima ediyorsunuz ? Dert edindim diyelim ben iki yetişkin insanın hayatına nasıl müdahale edebilirim? Nasıl çözüm üretebilirim ?
Kıymetli yorumlarınızı okumayı ben de çok isterim

Huzursuz, kavga gürültünün eksik olmadığı evler belli oluyor, ses de gidiyor. İnsanlar sağır değil. İlk önce kendi ailenize bakacaksınız dolayısıyla birilerine laf çarpmadan evvel. Biri bunu durup dururken söylemez üstelik, tartışma esnasında bam teline basılmıştır, karşıdaki de lafı gediğine koymuştur.

Bizim evin derdi sizi mi gerdi sizene diyin gitsin. Annenizde söylemesin aile durumlarını kimseye acayip şaşırdım bu kadar mı issiz bu komsu ona ne yahu

bence hiç muhattap olmayın

bence hiç muhatap olmayın gördüğünüz yerde de yokmuş gibi davranın derim

Back
X