Ohh olsun beter olun

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Uzun zamandan sonra yeniden buradayim.
Hemen bir itirafta bulunucam.,
Bilenler bilir bende 3 gorumce var 30 gorumceye bedeller yakin zamanda birbirlerine duatyler bildigun kavga gurultu bende derin bir nefes aldim. Onlar birbirlerini yerken en azinda bir sure de olsa bana bulasmazlar. Acı ama gercek mutluyumbbeterbolun ohhh olsun. Hihhh

normalde bu konuya kizardim niyeyse komik geldi.anlamsizca gülümsedim:KK48:
ee hayırlısı olsun ne diyelim..

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner... bi paket çekirdek al çitle ben 1 taneyle baş edemiyorum sizde 3 tane

Hahahha 3 u birden söylenirdi laf sokarlardi bana artik bana sıra gelmiyor ohhhh diyim masallah diyim ne diyim bilemedim
Buda iyiydi nedir bu gelinlerin görümce kaynana derdi bende görümceyim daha bir kere kırmadım oda beni kırmadı 21 yıllık gelinimiz insanlar ne isterler güzel dünyayı dar ederler

bende de 3 tane
gerçi ben mesafeliyim yüzüme bişey diyemezlerde :confused:
arkamdan diyorlarsa da darısı benimkilerin başına:dua:

Buda iyiydi nedir bu gelinlerin görümce kaynana derdi bende görümceyim daha bir kere kırmadım oda beni kırmadı 21 yıllık gelinimiz insanlar ne isterler güzel dünyayı dar ederler
Dimi ama ne istediniz benden. Ama hep ne diye dua ettim biliyor musun allahım benimle ugrasacak zamanlari kalmasın insallahhhhhhh diye rabbim duydu sesimi

Gül tatlim gul, ben ayıp olmasin diye icimden guluyorum sen benim yerimede kahkaha at kikikik

Ay Allah iyiliginizi versin ya, sitcom senaryosu okur gibi okuyorum mesajlarınızı :KK70:

Allah kurtarmış, ne diyim bidaha size sarmazlar insallah :KK70:

Sizinki "bir derdin var" gibi değil de "bir keyfim var" gibi bi konu olmus ama :D

Uzun zamandan sonra yeniden buradayim.
Hemen bir itirafta bulunucam.,
Bilenler bilir bende 3 gorumce var 30 gorumceye bedeller yakin zamanda birbirlerine duatyler bildigun kavga gurultu bende derin bir nefes aldim. Onlar birbirlerini yerken en azinda bir sure de olsa bana bulasmazlar. Acı ama gercek mutluyumbbeterbolun ohhh olsun. Hihhh
Aman sen uzak dur kimseden taraf gibi görünme de:KK49:sonra sana yine bulaşırlar mazallah

Sevgi ile anıyorum çocukluğumun aşkıydı Tarık Akan. Konu başlığını görünce aklıma tek gelen bu oldu.
IMG_4106.webp

Dimi ama ne istediniz benden. Ama hep ne diye dua ettim biliyor musun allahım benimle ugrasacak zamanlari kalmasın insallahhhhhhh diye rabbim duydu sesimi
bende ediyorum kv görümce uğraşacak zaman bulamasınlar sanki üstlerine kuma geldik arkadaş ya

Back
X