Ohss olabilir mi

babykoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
50
13
3
27
Cuma günü 11 folikül 2 sinin içi boş toplam 9 yumurta toplandı dünden beri geçmeyen bir kasık ağrım var karnımda şişkinlik var ama şişlik normal yumurtlama dönemindeki gibi bu ağrı ohss belirtisi olabilir mi tek başına yoksa normal mi bilenler söylesin lütfen üni hastanesinde olduğum için doktora ulaşamıyorum 🥺

Bu normal, ohss genelde çok daha fazla yumurta toplanınca oluyor. Kabız olmamaya bakın, büyük tuvalette daha çok zorlanırsınız o zaman. Yaklaşık 2 hafta sonra tüm belirtiler gidecektir

Canım çok normal ben opudan eve geldiğimde neredeyse 2 kilo almıştım. Asla tuvaletini yapamıyor ıkınamıyprdum gaz sancısından kıvranıyordum. Sıcak su torbası yap kendini sıcak tut bol bol su iç tek çare bu. Ciddi nefes darlığı yaşamıyorsan bir şey olmaz. Günden güne iyi olacaksın. Tuvalete çıktıkça rahatlayacaksın gaz yapmayacak şeyler tüket. Et suyu, tavuk suyu çorbası iç.

Bir de ağrı kesici kullanabilirsin iyi geliyor ama dediğim gibi nefes darlığı ve tartı önemli misal bugün tartıl bir de yarın tartıl eğer kilon gittikçe artıyorsa dikkat et doktora danış

Cuma günü 11 folikül 2 sinin içi boş toplam 9 yumurta toplandı dünden beri geçmeyen bir kasık ağrım var karnımda şişkinlik var ama şişlik normal yumurtlama dönemindeki gibi bu ağrı ohss belirtisi olabilir mi tek başına yoksa normal mi bilenler söylesin lütfen üni hastanesinde olduğum için doktora ulaşamıyorum 🥺
Haziran ayında 45 adet yumurtam toplantı anesteziden ağrıyla ağlayarak uyandım,3-4 adet serum takıldı eve geldim aksam kusmaya başladım nesef aldıkça göğüs kafesime şiş batırıyorlardı sanki soğuk terler attım,devlet hastanesine gittim özelde bakmadılar cünkü,catala almak istedi cıkmak istemedim cünkü o ağrıyla spekuluma dayanamazdım normalde de dayanamıyorum,hastanede ordan oraya giderken yürüyünce ağrım hafifledi kendime gelmeye başladım eve geldim ,2-3 gün hareket edemedim ama başka sorun olmadı yavaş yavaş kendime geldim,sadece ağrınız varsa korkmayın sonucta bi işlem oldu yumurtalıklarınıza girilip cıkıldı cok normal bir kaç güne geçicektir korkmayın 😘

Haziran ayında 45 adet yumurtam toplantı anesteziden ağrıyla ağlayarak uyandım,3-4 adet serum takıldı eve geldim aksam kusmaya başladım nesef aldıkça göğüs kafesime şiş batırıyorlardı sanki soğuk terler attım,devlet hastanesine gittim özelde bakmadılar cünkü,catala almak istedi cıkmak istemedim cünkü o ağrıyla spekuluma dayanamazdım normalde de dayanamıyorum,hastanede ordan oraya giderken yürüyünce ağrım hafifledi kendime gelmeye başladım eve geldim ,2-3 gün hareket edemedim ama başka sorun olmadı yavaş yavaş kendime geldim,sadece ağrınız varsa korkmayın sonucta bi işlem oldu yumurtalıklarınıza girilip cıkıldı cok normal bir kaç güne geçicektir korkmayın 😘
Yeni yeni bacakta ağrımda başladı korkuyorum ya taze transfer olucaktım çünkü acile gidip gitmemek de kararsızım bende çatala alırlarsa diye dediğiniz gibi hiç çatala yatcak durumda değilim çünkü napmalıyım bilmiyorum başka bi belirti olmadığı için muallaktayım

Merhaba gecmis olsun.ohss olduğunuzu düşünmüyorum bol su icin az hareket edin olabildigince. Benden 50 yumurta toplandı nefes darlığı ve kusma vardı. 2 defa acile gitmek zorunda kaldım ikisinden de serum takıldı. Taze transfer olmadım. Bolca dinlenin.

Söylediklerinizi dikkate alınca nefes darlığım yok kilom bugün opudan bi gün önceye göre 1 kilo daha az çıktı içim rahatladı. Ben normal yumurtlama zamanımda da şiş ve ağrılı olurdum zaten ama bu sefer biraz daha fazla olunca bunlar ürktüm bide bacağım ağrıyınca bugün daha yeni tuvalete çıkabildim sanırım etkisi çok dediğiniz gibi. Bir de venaturanın inülin fosu vardı bende prebiyotik kabız olunca kullanırdım acaba içsem mi bi zararı olur mu yoksa kefir mi kullanayım sadece

Bu normal, ohss genelde çok daha fazla yumurta toplanınca oluyor. Kabız olmamaya bakın, büyük tuvalette daha çok zorlanırsınız o zaman. Yaklaşık 2 hafta sonra tüm belirtiler gidecektir
Bana yarına geçer ağrı dedikleri için korktum açıkcası bide taze transfer olucam diye bazıları transferden sonra gebelik oluşursa çıkıyor da diyor hcg etkiliyormuş ovitrelden dolayı galiba belirgin hissediyorum transferimi etkilemesinde bi şekilde geçer anladığım kadarıyla şuan ohss durumum yok bu ağrılar da 2 hafta diyosanız bi tık rahatladım valla kendimi germekten mahvolmuştum

Hayır kendinizi üzmeyin, 3 kere yumurtalarım toplandı, 2si rahat geçmişti mesela . 3 günde kasık ağrılarım falan geçmişti. 3.toplamada büyük tuvaletimde 2 hafta kadar zorlandım. Dediğim gibi kabız olmamaya bakın, kahvaltıda kuru kayısı yiyin en azından 2 tane

Hayır kendinizi üzmeyin, 3 kere yumurtalarım toplandı, 2si rahat geçmişti mesela . 3 günde kasık ağrılarım falan geçmişti. 3.toplamada büyük tuvaletimde 2 hafta kadar zorlandım. Dediğim gibi kabız olmamaya bakın, kahvaltıda kuru kayısı yiyin en azından 2 tane
Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten 🤍🤍

Back
X