• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ohss olduktan sonra ?? ne zaman ...

ist_med

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
193
62
53
35
İstanbul
kıslar mrb ben eylul ayında ılk tup bebek tedavısıne başladım ayın 13 unden yumurtalarım toplandı fkat ohss oldugum ıcın doktor transferımı erteledı :( yumurtalar toplandıktan 6 gun sonra ılk adetımı oldum . 2. adet zamanı gel dedı doktor .. bu aralar adet olmam gerekıor ama olamadım bı gun bıle gectı hatta. sızde de boyle bı durum oldu mu acaba ? 2. adetınızı ne zman oldunuz yardımcı olursanız sevınırımmm

kıslar mrb ben eylul ayında ılk tup bebek tedavısıne başladım ayın 13 unden yumurtalarım toplandı fkat ohss oldugum ıcın doktor transferımı erteledı :KK43: yumurtalar toplandıktan 6 gun sonra ılk adetımı oldum . 2. adet zamanı gel dedı doktor .. bu aralar adet olmam gerekıor ama olamadım bı gun bıle gectı hatta. sızde de boyle bı durum oldu mu acaba ? 2. adetınızı ne zman oldunuz yardımcı olursanız sevınırımmm

Ohss de yumurtalıklar yoruluyor ilk aylarda düzensiz adet olunabilir.Ben de öyle oldu mesela..
1 gün geçmiş henüz endişelenme adet olursun bir kaç güne..

Ben ohss olup fenalaşıp 1 hafta hastanede yattım çok kötü günlerdi
buna rağmen düzelince sonraki adetim gününde geldi ve kist filan kalmadı düzen hiç bozulmadı..

embriyolar donduruldu öyleyse değilmi
benim bildiğim dondurulup bekleyince rahim dinlenince transfer olduğunda daha olumlu sonuç alınıyor
için rahat olsuun adetini bekle..

Ohss de yumurtalıklar yoruluyor ilk aylarda düzensiz adet olunabilir.Ben de öyle oldu mesela..
1 gün geçmiş henüz endişelenme adet olursun bir kaç güne..

annadım cnm ıns bakalım bı sorun cıkmasıında gec olsada olur adet olayımdaa :KK66:
Ben ohss olup fenalaşıp 1 hafta hastanede yattım çok kötü günlerdi
buna rağmen düzelince sonraki adetim gününde geldi ve kist filan kalmadı düzen hiç bozulmadı..

embriyolar donduruldu öyleyse değilmi
benim bildiğim dondurulup bekleyince rahim dinlenince transfer olduğunda daha olumlu sonuç alınıyor
için rahat olsuun adetini bekle..

evt oyle soyluorlar bende beklemedım bı adet dondurulmuş embrıom var , adet oldgumda doktora gıtcem ıste hazır ısem transferım olcaak.. eger hazır degılsem tekrar bı sonrakı adet galıba bakalım beklemedeeyım sabırsızlıklaaaa

hala beklıorum adet ıcın bugun 34. gunum normal bı drum oldugunu soyledı doktorum , 10 gun kadar bekleyelım dedi bekleyemelımm bakalım :(

34. gunumde adet oldum .. adet gecıkmesı normalmış . benım gıbı merak eden arkadaşlar olur belkı yardımcı olmak ıcın sonucunu yazayım dedimm :)

Back
X