• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OHSS'yi kaç günde atlattınız?Bi bakın benim gibi olan var mı?

helpful19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
41
0
86
Çanakkale
Bugün transferimin 14.günü.Hamilelik var ve iki kez su aldırmama rağmen hala şişiyor karnım.Yarın yine gidicem ve bir kez daha aldırıcam galiba.Ne zaman biter bu çile arkadaşlar?Var mı benim yaşadıklarımı yaşayıp sağlıklı bebek sahibi olan.Şu anda Dostinex,Estrofem,Elevit,Crinon jel,Fragmin iğne kullanıyorum.Dostinex çok ağır ve bebeğe zara verir mi bilmiyorum.Doktor zarar verecek hiçbişey yapmadıklarını söylüyor ama herşeyine koşulsuz inanamak istesem de avuntu gibi geliyor şüphelerim yok olmuyor.Su çektirme de aneztezi de alıyorum mecbur dayanamam ben.Bunca çile kaybetmek istemiyorum bebeğimi.Allahtan hayırlısı tabi.Nolur yorum bekliyorum.Şansım var mı dokuz ay?:çok üzgünüm:

CANIM BENıMMMMMM
inan bu konuda hiç bilgim yok
senin ohss olduğun transferden önce belli olduğunu duşunuyorum
o zaman neden öyleyken transfer yaptılar ki
yani ben ohss yumurtaların ilaçlara olna fazla tepkisiyle buyudugunu ve çok olduğunu biliyorum
bu durumda olan bizlerde yumurta toplama oluyor ama hep bir ay sonra yada tam anlamıyla ohss geçince transfer yapıyorlar
senin ilk ohss olduğun ne zaman anlaşıldı

ışin garibi bana hala sen <ohsssin diyen olmadı.Burdan okuduklarımla anladım ben.Transferden önce e2 değerim hep yüksekti..Ben bir terslik olduğunu anlayıp transfer yapmayacaksınız dimi diye mızmızlandım öyle okumuştum çünkü burda ve vakit kaybetmeye tahammülüm yoktu.Korktuğum olmadı transfer oldu ama sonuç anlattığım gibi.Üçüncü kez su alınmadı henüz fazla artmamış değerim.Bekliyorum şişliğimin inmesini.

Back
X