Oje sürüyor musunuz

Laviniaaaa

🦋
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
76
44
3
Kızlar 6+3. Günlük hamileyim. Bu güne kadar hep oje sürdüm. Ojenin bebek için zararlı olabileceğini yeni öğrendim sizce şuana kadar bir zararı dokunmuş mudur bebeğime?

Nasıl bi zarari varmiski bende sizden duyuyorum

Nasıl bi zarari varmiski bende sizden duyuyorum
Ay vallahi bıktım sürekli yaptığım bir şeyin zararıyla alakalı yazıya denk geliyorum. Zararlıymış işte kokusu, kendisi kimyasal olduğu için. Özellikle de aseton zararlıymış. E doğal olarak aseton da kullanıyoruz ojeleri çıkartmak için

Ay vallahi bıktım sürekli yaptığım bir şeyin zararıyla alakalı yazıya denk geliyorum. Zararlıymış işte kokusu, kendisi kimyasal olduğu için. Özellikle de aseton zararlıymış. E doğal olarak aseton da kullanıyoruz ojeleri çıkartmak için
Hic duymadım ben bilgi sahibi olanlar yazar inşallah yoksa dr sorun bi

Oje zararlı değil sadece uzun süre kokusunu solumaman gerek canım buda herkese zararlı zaten

Cnm bir zararı olmamıştır bebegine endişe etme. Onkolog dr erkan topuz geçen gün stroyde bununla alakalı bilgi paylaşmıştı. Şöyle ki, bebegin amniyon suyunda 100den fazla kimyasal bulunuyormus bebek daha dogmadan kimyasalla tanısıyor ve boylece kansere yakalanma oranı artıyormus hamile kadın bebek şampuanı ve zeytinyaglı organik sabunları kullanmalıymıs. Yani hamileyken şampuan bile zararlıymıs aslında. Ben ilerde hamile kalırsam inş rimel, nemlendirici krem dahi kullanmayacağım inş. Zaten yediğimiz gıdalarda masum degilken yapabildiğimiz kadar kimyasaldan uzak durmalıyız.
Bu arada saglıcakla kucaklayın inş bizlere de dua edin

Back
X