Ben de renk renk alırım eşim pek memnun değil ama bişey de demez. Bakımlı tırnaklara bayılıyorum çok hoş duruyor. Bu aralar oje süremiyorum hamilelikte zararı olur diye düşünüyorum
ben sana yaparıım kıııızzilk yorum tabiki bendenhayırlı olsun topiğin
nazar boncukluya bayıldım ayrıca
ben sana yaparıım kıııızzpek hamaratımdır bılıyosun kekim gibi olmaz ojelerım
sorma bacım valla tırnaklarımı opesım gelıyoobazı bayanlar ayakkabı delisidir ya bende oje delisiyim.ojesiz eksik gibi hissediyorum kendimi
hayırlı olsunBen de renk renk alırım eşim pek memnun değil ama bişey de demez. Bakımlı tırnaklara bayılıyorum çok hoş duruyor. Bu aralar oje süremiyorum hamilelikte zararı olur diye düşünüyorum
aaay hamile misin?tebrikler cnm..
[ı]kızlar ojelere resmen aşıgım...öyleki eşim farklı tonda bi oje gormus gecenlerde iş yerındekı elemanında demıskı o renk ojeden getırımısın eşim aylardır bu renk tonunu arıyo ama bı turlu bulamıyo Bi baktım akşam bana surpriz yapmış adam da alısdı artık benım bu oje delılııme onada normal gelıyoo ıyıkı kızmıyoo cunkı fazla takıntım var her gun ev hanımı olmama ragmen mutlaka rengarenk ojeler surerım Sevıyorummm renklı dunyamı
[/ı]
[ı]affınıza sıgınarak bi kaç resim payalaşıyorum umarım begenırsınız canlar....[/ı]
tesekkur ederimbasarılar leoparlıyaa bayıldım
teskler cancanhayırlı olsun canımmm :)
Kızlar ojelere resmen aşıgım...Öyleki eşim farklı tonda bi oje gormus gecenlerde iş yerındekı elemanında demıskı o renk ojeden getırımısın eşim aylardır bu renk tonunu arıyo ama bı turlu bulamıyo bi baktım akşam bana surpriz yapmış adam da alısdı artık benım bu oje delılııme onada normal gelıyoo ıyıkı kızmıyoo cunkı fazla takıntım var her gun ev hanımı olmama ragmen mutlaka rengarenk ojeler surerım sevıyorummm renklı dunyamı
affınıza sıgınarak bi kaç resim payalaşıyorum umarım begenırsınız canlar....
[ı]benımde eşimsiyaha bayılır :) ama onuda silmesi zor oluyo yaaaaben de nazar boncuklu çok yaparımmAma siyah vazgeçilmezim bu aralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?