eşimin ailesi görmek dahi istemiyorum çünkü 3yıl birlikte oturduk ve yapmadıklarını bırakmadılar şuanda evim ayrı fakat herşeye karışıyorlar bunu uygun bir dille eşimede anlattım fakat olan biten ne varsa görmemezlikten geliyor şuanda 19 aylık bi bebeğim var herşeye çok çabuk sinirleniyorum bazen kendimi tutamıyorum ona bile kızıyorum eşimle sürekli tartışmalarımız var ve ben bundan sıkıldım artık huzurlu olmak istiyorum bukadar sinir stres beni çok yıprattı ne yapabilirim farklı çözüm yollarınız varmı yardımlarınızı bekliyorum
iki güne bir mutlaka görüşüyoruz yahu kullandığım odanın yerini değiştirmek istedim sabah herşey gayet normaldi bi telefon geldi eşim aslan kesilip o oda küçük biz sığmayız dedi en küçük şeylerden bahane üretiyoruz bebeğimin mamasına kadar karışır oldular ve eşimde gayet normal bişey gibi onların savunup bana kızıyor benim iyiliğimi istiyorlarmış oğlum bronşitten 15gün hastanede yattı kaynanam gelmedi neymiş kızı temizlik yapmış ona yardım etmiş gelmediler deyince eşimde neyapsın kadıncağız temizlik yaptı yoruldu seni ziyaretemi gelecek dedi beynimden vurulmuşa döndüm inanın artık hepsinden tiksinir oldum dersaneye başladım inşaallah kazanıp biyerleri oğlumla gidicem buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?