ok abuk sinirleniyorum

dixgxdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
70
0
86
İstanbul
eşimin ailesi görmek dahi istemiyorum çünkü 3yıl birlikte oturduk ve yapmadıklarını bırakmadılar şuanda evim ayrı fakat herşeye karışıyorlar bunu uygun bir dille eşimede anlattım fakat olan biten ne varsa görmemezlikten geliyor şuanda 19 aylık bi bebeğim var herşeye çok çabuk sinirleniyorum bazen kendimi tutamıyorum ona bile kızıyorum eşimle sürekli tartışmalarımız var ve ben bundan sıkıldım artık huzurlu olmak istiyorum bukadar sinir stres beni çok yıprattı ne yapabilirim farklı çözüm yollarınız varmı yardımlarınızı bekliyorum

biraz daha sakin olmaya çalışmalısın
ani çıkışlardan düşünmeden konusmalardan vazgeçmelısın
tmm belkı haklı olabilirsin ama kendını yıpratmana gerek yok

artık öyle bir psikoloji yerleşmiş ki üstüme engel olamıyorum ben sustukça onlar daha çok üstüme geliyorlar ve bu hep böyle olacak gibi hissediyorum

eşimin ailesi görmek dahi istemiyorum çünkü 3yıl birlikte oturduk ve yapmadıklarını bırakmadılar şuanda evim ayrı fakat herşeye karışıyorlar bunu uygun bir dille eşimede anlattım fakat olan biten ne varsa görmemezlikten geliyor şuanda 19 aylık bi bebeğim var herşeye çok çabuk sinirleniyorum bazen kendimi tutamıyorum ona bile kızıyorum eşimle sürekli tartışmalarımız var ve ben bundan sıkıldım artık huzurlu olmak istiyorum bukadar sinir stres beni çok yıprattı ne yapabilirim farklı çözüm yollarınız varmı yardımlarınızı bekliyorum

daha çok eşinizin ailesinin size karışmasından mı , yoksa bu duruma eşinizin duyarsızlığından mı huzursuzsunuz ?
mesela ne oluyor da karışıyorlar, siz neden bundan rahatsız oluyorsunuz ?
eşinizin duyarsızlığı, sizi niçin sinirlendiriyor ?

bu durumlara sıkıldığınız için mi artık çok çabur sinirlenir oldunuz

eşinizle sürekli tartışmalarınız da belirgin bir sorun var mı, yoksa sinirli olduğunuz için normal zamanda sinirlenmeyeceklerinize de mi sinirlenir oldunuz
aslında belki de siz eşinizle tartışmıyorsunuz.. öfkenizi sık sık sebep bularak çıkartmak istiyorsunuz..
eşiniz sizin öfkenizi çıkartmanıza aracı oluyor ister istemez...
olabilir..

sürekli stres içerisinde olmak sinirlerinizi yıpratır,, elbette öfkeli olursunuz..

ınsanlar zamanın yıpratmasından dolayı cok cabuk parlar hale gelebılır mutlu olacagınız ne varsa yapmaya calısın

seni çok iyi anlayabiliyorum canım. Ben de normalde hiç sinirli biri değildim. Evlendim, evlendiğim ilk günden beri eşimin annesi ve bekar ablası evimize ve bize her konuda karışıyorlar. Eşim de onları her koşulda haklı bulup toz kondurmuyor. Bu durumlara sessiz kalmak, her şeyi yutmak sinirlerimi çok yıprattı şimdi ben de ani çıkışlar yapıp sinirlenebiliyorum. Seni çok çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor şuan elimden çünkü gelse önce kendime faydam olacak ama maalesefffff :((((

Canım kolay değil tabi olanlar. Eşinin ailesi ve eşinin bu konuda tutum ve davranışlarına sinirlenmen normal ama senin bir bebeğin var. ılk olarak onu düşünmelisin. Bence kendi kendini telkinlerde bulun. Hatta konusunu bile açma. Yada eşinle adam akıllı son kez bi konuş. Dile getir herşeyi. Rahatlatıcı bitki çaylarından içebilrisin mesela..

bence kendine bi iş bul kendi ayaklarının üzerinde dur böylece kimse sana bi şey diyemez karışamazda karışırlarsa da yapıştırırsın lafı... diğer türlü hiç bir şekilde huzur bulunmaz ki ... ama kendi paranı kazanmak bi şeyler yapmak çok güzel özgüven tavan yapıyor ve kimsenin bi şey demeye hakkı olmuyor

uzagaaa gittttttttt uzagaaaaaaaaaa

onlardan uzaklaşıp biraz sakinleşip boşalman lazım

bu arada onların yaptıkları iyiliklerin üstüe yoğunlaşmalısın

iki güne bir mutlaka görüşüyoruz yahu kullandığım odanın yerini değiştirmek istedim sabah herşey gayet normaldi bi telefon geldi eşim aslan kesilip o oda küçük biz sığmayız dedi en küçük şeylerden bahane üretiyoruz bebeğimin mamasına kadar karışır oldular ve eşimde gayet normal bişey gibi onların savunup bana kızıyor benim iyiliğimi istiyorlarmış oğlum bronşitten 15gün hastanede yattı kaynanam gelmedi neymiş kızı temizlik yapmış ona yardım etmiş gelmediler deyince eşimde neyapsın kadıncağız temizlik yaptı yoruldu seni ziyaretemi gelecek dedi beynimden vurulmuşa döndüm inanın artık hepsinden tiksinir oldum dersaneye başladım inşaallah kazanıp biyerleri oğlumla gidicem buralardan

bende aynı dertten müzdariptim evi ayırdık ama en ufak şeylere sinirlenip kendimi hırpalıyorum
eşinde zamanla anlıcak ve bu durum onu rahatsız edecek
biraz zaman gereklı galiba
herşey gönlünce olsun canım

bence en iyisi duymamazlıktan gelmek, şunu şöyle yap dediklerinde ,ben böyle uygun gördüm diyip kestirip atmak ,isterlerse eşine şikayet etsinler,umarım eşin bu anlamda sana bişi demiyordur
yani 3. kişiler yüzünden eşinle arnı bozma,çocuğunuda kötü davranma ,belki bu olayklar yüzünden çocuğuna da çabuk sinirleniyorsun
sonuçta ayrısınız siz ,araya mesafe koyabilirsin
dediğim gibi kafanı yorma ,kendi bildiğini yap ,duymamazlıktan gel

iki güne bir mutlaka görüşüyoruz yahu kullandığım odanın yerini değiştirmek istedim sabah herşey gayet normaldi bi telefon geldi eşim aslan kesilip o oda küçük biz sığmayız dedi en küçük şeylerden bahane üretiyoruz bebeğimin mamasına kadar karışır oldular ve eşimde gayet normal bişey gibi onların savunup bana kızıyor benim iyiliğimi istiyorlarmış oğlum bronşitten 15gün hastanede yattı kaynanam gelmedi neymiş kızı temizlik yapmış ona yardım etmiş gelmediler deyince eşimde neyapsın kadıncağız temizlik yaptı yoruldu seni ziyaretemi gelecek dedi beynimden vurulmuşa döndüm inanın artık hepsinden tiksinir oldum dersaneye başladım inşaallah kazanıp biyerleri oğlumla gidicem buralardan

gelmedilerse gelmediler,boşverin
konuları açtıkça huzursuz olacaksınız ve eşinizle boşu boşuna tartışacaksınız
ne güzel işte çevrenizde yoklar ,sanki gelseler size faydaları mı olacak
fazla muhatap olmayın ,aramayın ,çok konuşmayın ,bişi derlerse cevap verin ,bişi söylerlerse ben böyle uygun görüyorum siz karışmayın diyin,lafı uzatmayın ,mutlaka bunun arkasından başka şeyler söyleler ama siz oralı olmayın,duymamazlıktan gelin,eşinize de annesi ile ilgi olan şeyleri anlatmayın ,annesi ile ilgili bişi demeyin,bırakın kadın konuşsun sizin hakkınızda...eşiniz annesi ile ilgili size yüklenirse lafı değiştirin..başka şeylerden bahsedin..ne biliyim .çocuktan konuşun ,çocuğu kucağına verin,seni özledi falan diyin..annesi yüzünden eşinizle tartışıp düzeninizi bozmayın..

Back
X