ok acil yardma ihtiyacm var....

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim boyle birsey yaptiysan demeki aranizda guven sorunu var bence boyle seyler yapmaya hicgerek yoktu ya arastirir bulursa nolcak?onu denedigin icin kesin tepkisini koyucak eyer bulmak istersede bulur bence adamin emniyetten oldugunu unutunmu be guzelim?ilk sordugunda soyleseydin yine neyse simdi ortaya cikarsa isler karisacak

Hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor, önce sevgilini engelle başka hatunla yazış, sonra sevgilin olabileceği kafana dank etsin, suçunu bastır. Sen beni neden engelledi derdine düşeceğine acaba anlarmının derdine düşmüşsün bile baksana, bu erkeklerden korkulur.
Bu arada msnden başkası olarak konuşman da senin hatan :hulya:

basta yaptigin cok sacma ama korkmanda cok sacma
seni engellemis oyle degilmi ? sonrada sen oldugundan suphelenince uste cikmis
seni msn de engelliyo ve baska birini kaydetip konusuyo
eminimki sen oldugundan suphelenmeseydi seni asla aramazdi aramasinin tek nedenide seni engellediginin ortaya cikmamasi ve ustte cikma psikolojisi
sakin yuz verme
hatta git itiraf et bendim de
beni neden engelledin de sen uste cik hakli olan sensin ?
beni seven insan surekli benimle konusmak benimle olmak herseyi benimle paylasmak ister beni niye engellesin oyle degilmi ?

ayynen katılıyorum bu arkadasa............harika anlatmış..haklı olan sensin korkma......vereliniortak

Blöf tür dimi ya, valla çok korkuyorum.O kadar inkarın üzerine bide bulursa yanarım.....

Ama son zamanlarda çok ilgisizdi, onun için yaptım......::oklava:

ıp den bulmak zor diil ben yapardım
güven vern biri olmasaydı bakardım
kızlarla konuştuğumdan onlara bakrdım
bu söylediğinin aynısını ona de
o bişi bulmadan
sen itiraf et

keşke denemeseydin bilmem böle şeyler artık çocukca gelio ciddi ilişkilerde belkide sizinki çok ciddi deildir.
çünkü öle olsa sonucundan korkardınız bence peki asılsaydı bitirecekmiydiniz arkadaşım?
herşey öle kolay olmuo canınnz yanıcaktı...
ama sizi engelleyip onla knşması bile prblem degilmiki??

Nedir bu deneme oyunlari anlayamiyorum...birkac arkadasimda bunu yapmisti...bosu bosuna cok üzüldüler ve yiprandilar...ayrilanlar bile oldu ....hicbir anlam veremiyorum bu tür seylere...:hulya:

Bir insana ya güvenirsin yada güvenmezsin arkadasim...:delphin: bence cok gereksiz birsey yaptin...ayrica sevgilinede yalan söylemek zorunda kaldin.

Keske yapmasaydin....simdi hep icinde bir süphe olacak...:delphin:

Millet kendine dert ariyor anacim. :delphin:

bence uğraşmaz işi gücü yokta seni mi bulacak

Back
X