ok gveniyordum... Ne yapacam biliyorum..

red_anqel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
13
0
86
Ankara
en yakın dostumdan kazık yedim..

burak die bı arkasım wardı son 3yıldır en yakınımdı herseyımı bilirdi ailem tanırdı.. bana zamanında kazık atan bi kız arkadas grubum wardı burakta bunların bana kazık attıgını bılıodu o kızların bana yaptıklarını ailem bana yapamaz ya yapamaz.

burak bunları bılıodu kızlarn bana ne yaptıgını bu kızlarla ben tanıstırmıstım onu bi gün bunları cafede otururken gördüm buraga sordum noluyo die ya ordan gecıyodm oturuym dedm dedi bişey demedm telefonuna bakıodum kızlarla kankamlı bitanemli konusmalar burak napmaya calısıosun felan fılan kavga ettık aksam aradı özür diledi tmm bida konusmuycam o kızlarla die 2gün gectı baska bi güvendıgım arkadasım dediki burak senın mesajlarını o kızlara atıyomus kanıtlarım dedi buraga sordum yok öle bişey dedi ama gercekten warmıs ben buraga resti cekmıstım o kızlarla konusuo die o mesajımı tutmus kızlara atmıs bende o günden beri konusmuyorum arıo acmıorum cok mesj attı cevplamadm gecen facebookta gezıyodm bi baktm o kızlarla foto cekınıp faceye koymus ve benden 2gün öncesine kadar özür dılıodu ..

benmı bişey yaptım yoksa tanıyamadım mı gözüm kapalı güvendıgım tek erkekti..

siz olsanız napardınız? mafoldumben

Son düzenleme:
bence hiç problem etme. sen arkadaşını tanıyamayanlardansın.
o kendi yaptığı ayıptan utansın, sen üzülecek bir şey yapmamışsın güvenmişsin arkadaşına.
bundan sonra yolda görsen selam verme bence.

kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğime arkadaşım değil ben karar veririm.. ki arkadaşlarım da istedikleri insanlarla görüşürler...

sen neden onla bunla şunla görüşme diye rest çekiyorsun ki? şayet senin gibi yapan bir arkadaşım olsaydı ben onunla görüşmeyi keserdim..

kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğime arkadaşım değil ben karar veririm.. ki arkadaşlarım da istedikleri insanlarla görüşürler...

sen neden onla bunla şunla görüşme diye rest çekiyorsun ki? şayet senin gibi yapan bir arkadaşım olsaydı ben onunla görüşmeyi keserdim..

aynı şeklide size katılıyorum ........
bana rest çeken bir arkadaşım olmuştu ( ne hakla anmış değilim )
bende ben konuşacağım tercih yapamam bu tercihi sen yapacaksın demiştim.... ve yapmıştı bana küstü....... hiç üzülmedim kıskanç benci egoda olan insanlar herzaman gerer beni kurtuldum huzura erdim sırnaşık şey

bence sen arkadaşlarının ilişkilerine karışmamalısın senin sevmediğin insanlarla sevdiğin insanların düşman olmasına gerek yok konussunlar........ rahat ol.sositososito

iyide onun konustugu insanlar bana kazık atan insanlar ve o insanlara benım attıgım mesajları atıyomus bunun üzerine susmammı lazımdı ? o da benım arkadaslarıma karısırdı ben bişey demezdim o karıstıgı içinde kendımde bu hakkı buldugumu düşünuyorum

iyide onun konustugu insanlar bana kazık atan insanlar ve o insanlara benım attıgım mesajları atıyomus bunun üzerine susmammı lazımdı ? o da benım arkadaslarıma karısırdı ben bişey demezdim o karıstıgı içinde kendımde bu hakkı buldugumu düşünuyorum

siz normal arkadaş olduğunuza emin misiniz:uhm:.
böyle birbirinin arkadaşlarına karışmalar telefonuna bakmalar falan hiç normal gelmedi bana..
sanki aranızda adı konmayan birşey varmış da çocuk bundan vazgeçince daha çok yaralanmışsınız gibi geldi bana :delphin:

Arkadaşlarının kiminle görüşüp görüşmiyeceğine sen karar veremezsiki.Sen anlaşamıyorsundur o anlaşıyodur.Niye kısıtlıyorsunki insanları.

2nizde birbirinize karışıyormuşunuz bu çok saçma değil mi ben sewgilimin bile teline bakmam yada çok nadir bakarım

Sizin arkadaşlığınızın biraz suyu çıkmış gibi geldi bana.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler.
Ama boşverin,nihayetinde haketmeyenler için üzülmeye değmez.
ınsan kazık yiye yiye büyüyor malesef.

burakta bunların bana kazık attıgını bılıodu o kızların bana yaptıklarını ailem bana yapamaz ya yapamaz

şu cümleye takıldım
insanın kız arkadaşları ailesinin bile yapamayacağı derecede sizi bu kadar derinden sarsacak
düşman olacak kadar ne yapmış olabilirler
hayatına giren insanları bu kadar önemseme
önemseyeceksen bile bunun belli kriterleri vardır senin için çok çok özel olan insanları önemse
özel olan ve özel olduğunu bilen insanlarda bunu yapmaz yada binde bir yapar..
hayat bu...
bu yediğin ilk kazık mı....
daha çok yiyeceksin bundan daha kötüleride var inan bana
sen sana atılan bu kazığı hayatının en kötü olayı ailenin bile yapamayacağı derecede kötülük saymaktan vazgeç bu birincisi
ikincisi arkadaşına benim konuşmadığımla konuşmayacaksın görüşemeyeceksin gibi bu yaptırım uygulayamazsın
senin o kızlarla sorunun var burağın yok öyle değil mi
o zaman burak açısından o kızların kötü bir yanı yok elbette görüşebilir
buna karışmakla hata yapmışsın
burağında senin mesajlarını kızlara iletmesi konusuna gelince laf taşımak hoş bir şey değil
hayatında sorun çıkaran herkesi hayatından uzaklaştır
bu sorunda böyle kapansın...

Back
X