ok umutsuzum ltfen yardm edin...

ya sana o telefonu etmesinin HAKLI ANLAŞILIR bi nedeni olabilir mi yaa.yapmayın nolur...!!!sebep ne olursa olsun sapıkça bişi bu

kesinlikle adice sapıkça bişey yaptığı ben kesinlikle haklı bi taraf görmüyorum..arkdşmın dediği yönden baktım bende ama olucak şey değil ya beni hala malıymış kadınıymış onun oldum ya o cesareti aldı belki benim korkumda bu cesaretle daha büyük işler acmasın başıma..evet beni değil benle sexsi özledi demek ki ne kadar ağır ya hala şoktayımm :(

' kullanılmış atılmış bi pacavra gibi hissettim kendimi ' bu sözünü unut canım sakın öyle düşünme .Yaşadıklarına üzüldüm gerçekten zor bir durum ama ondan ayrıldığın için sevinmelisin canım.Çünkü o sana layık değilmiş.Sen sevdin onu güvendin ona ve kendini teslim ettin.Alçak olan,şeeei...... olan o.

Bence hemen numaranı değiştir.Nasıl bir adam bu ki o durumdayken seni arıyor sesinden tatmin olmaya çalışıyor terbiyesiz herif.alsanaalsanasmile

Üzülme canım ve ailen duysa bile bir iki hafta kavga edersiniz sonra geçer,affederler seni.Hangi anne baba evladına dayanabilmiş ki....

Herşey gönlünce olsun canım.Karşına hayırlı insan çıkması dileğimle.Şeniz

kesinlikle adice sapıkça bişey yaptığı ben kesinlikle haklı bi taraf görmüyorum..arkdşmın dediği yönden baktım bende ama olucak şey değil ya beni hala malıymış kadınıymış onun oldum ya o cesareti aldı belki benim korkumda bu cesaretle daha büyük işler acmasın başıma..evet beni değil benle sexsi özledi demek ki ne kadar ağır ya hala şoktayımm :(

çokaf edersin ama bence diğerlerin de aradını demiycem istediğini alamadı diğerlerinden geri sana yanaşmaya çalıştı.düşme bu tuzağa ve düşünme hala git değiştir hattını ve hayatına yeni girecek olan insana da ilişkinizin başlarında söle başına gelenleri.

canım seni tanıyorlarmı neden istemiyorlar sence onlara kendini sevdiremedinmi ama yinede sevgilin onları ikna etmeli çok da seviosa resti çekip almalı seni bide onun olmuşsun seni ortada bırakamaz

' kullanılmış atılmış bi pacavra gibi hissettim kendimi ' bu sözünü unut canım sakın öyle düşünme .Yaşadıklarına üzüldüm gerçekten zor bir durum ama ondan ayrıldığın için sevinmelisin canım.Çünkü o sana layık değilmiş.Sen sevdin onu güvendin ona ve kendini teslim ettin.Alçak olan,şeeei...... olan o.

Bence hemen numaranı değiştir.Nasıl bir adam bu ki o durumdayken seni arıyor sesinden tatmin olmaya çalışıyor terbiyesiz herif.alsanaalsanasmile

Üzülme canım ve ailen duysa bile bir iki hafta kavga edersiniz sonra geçer,affederler seni.Hangi anne baba evladına dayanabilmiş ki....

Herşey gönlünce olsun canım.Karşına hayırlı insan çıkması dileğimle.Şeniz

çok teşekkür eederim canım amin inşallah

çokaf edersin ama bence diğerlerin de aradını demiycem istediğini alamadı diğerlerinden geri sana yanaşmaya çalıştı.düşme bu tuzağa ve düşünme hala git değiştir hattını ve hayatına yeni girecek olan insana da ilişkinizin başlarında söle başına gelenleri.

aynen öle o daha çok arıcak benim gibisini hem bedeni mi hem yüreğimi verdim ben ona :(herşeyin hayırlısı allah kimsenin başına vermesin ben küçüktüm o hatayı yapınca şimdi aklım olsaydı yaparmıydım genc kızlara örnek olsun afedersiniz ama p..ç gibi ortada bıraktı insan olan insan yapmazdı bunu..

bak canım sen hala üzülüyorsun üzülme lütfen.Belki bana demesi kolay diyebilirsin ama cinsim olarak anlıyorum seni.Kendini toparlamışken onun tekrar seni dağıtmasına izin verme.Şimdi okadar kişi varki,bekaretini kaybeden.İlk sen değilsin ki.Bu yaşaman gerkiyormuş yaşadın.Bu ders olur sana.birine yaklaşırken 2kere düşünürsün.Ve daha az hata edersin canım.Her şerde bir hayır var derler ya öyle düşün.Yeni hayatına bak.Onsuz hayatına bak.Onca şey yaşadınız o kadar çok anılar var tabiki hemen unutulmaz ama o seni ilk anda sildi.

Onsuz bir hayata yelken aç ve çok çok mutlu ol

bak canım sen hala üzülüyorsun üzülme lütfen.Belki bana demesi kolay diyebilirsin ama cinsim olarak anlıyorum seni.Kendini toparlamışken onun tekrar seni dağıtmasına izin verme.Şimdi okadar kişi varki,bekaretini kaybeden.İlk sen değilsin ki.Bu yaşaman gerkiyormuş yaşadın.Bu ders olur sana.birine yaklaşırken 2kere düşünürsün.Ve daha az hata edersin canım.Her şerde bir hayır var derler ya öyle düşün.Yeni hayatına bak.Onsuz hayatına bak.Onca şey yaşadınız o kadar çok anılar var tabiki hemen unutulmaz ama o seni ilk anda sildi.

Onsuz bir hayata yelken aç ve çok çok mutlu ol

sağol bitanem..ben hayatımdaki en büyük darebeyi ondan aldım...ona güvendim kadar kimseye güven duymadım ilşkimiz de çok güzeldi o kadar güzel anılarımız var ki herkes özenirdi bi tek onun ailesi dışında onun aklını çeldiler çok bağnaz bi ailesi var ben eminim hala beni özlediğine sevdiğine ama artık tek çıkış yolu var onsuz hayat...bir daha ne güven duyabilirim ne de onunla yaşamış olduğum kadar mutlu olabilirim...allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. en öneölisi bu ve vicdan sahibi..:(

sağol bitanem..ben hayatımdaki en büyük darebeyi ondan aldım...ona güvendim kadar kimseye güven duymadım ilşkimiz de çok güzeldi o kadar güzel anılarımız var ki herkes özenirdi bi tek onun ailesi dışında onun aklını çeldiler çok bağnaz bi ailesi var ben eminim hala beni özlediğine sevdiğine ama artık tek çıkış yolu var onsuz hayat...bir daha ne güven duyabilirim ne de onunla yaşamış olduğum kadar mutlu olabilirim...allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza inş. en öneölisi bu ve vicdan sahibi..:(

olmuştur canım olmaz mı kimbilir ne kadar güzel geçridiniz ama o bunlarının değerini bilmedi.Hemen ailesini dinledi mucade etmedi,çabalamadı senin için.ailesinin karşısında durmadı seini için.Senin onu düşündüğün kadar oda seni düşünseydi belki şimdi evlenmiştiniz bile.Gelin ata binmiş ya nasip demiş atalarımız çok doğru söz demi.
Belki hala seviyordur seni,belki sende seviyorsun ama ...... işte aması var canım.kimse vazgeçilmez değildir canım.Şuan acın taze o yüzden böyle düşünüyorsun ama kimbilir karşına kimler çıkacak,ne güzel günler yaşıycaksın bunlara yanlzıca tebessümle bakacaksın.Hakkında hayırlsı olsun canım

İğrenç tek kelimeyle...
Özellikle o mastürbasyon olayı mide bulandırıcı...
Sen hala bu pisliği düşünerek üzülüyor musun?
İnanamıyorum cidden inanamıyorum... akannehir
Acilen telefonunu değiş, mail adresini değiş kaybet kendini...

yaşaman gerekti yaşadın ve bitti gençtim cahildim bi hata de ve bitir kafanda çoğu sevgili artık beraber oluyor yani kızlık falan bunların önemi kalmadı artk çok fazla hayaıta devam et zor ama başar seni hakeden biri çıkıcak emin ol buna aynı hatayı bi daha yapma eşinede bu ilişkini anlat ilerde evlenmeden bilmeli hakkı var buna o adi adamıda sil değmezmiş de geç alsanaalsanasmile senin ahını aldı o mutlu olamaz emin ol buna pişman olcak ammaaaaa ne fayda sen çoktan bi başkasıyla mutluluğu bulmuş olcaksın sevgiler vereliniortak

Back
X