• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok zgnm..:(

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
333
slm kıslar; sewglmle aynı okuldayız 7 aydır cıkıorz... okul zamanı hersey cok güseldi sona araya tatil girdi... uzaklık tabe etkiledi ama idare ettik soncta.. kavusmamız 20 gün kala aramıs cok bozulduu... konusmamaya basladık. ters ters cvplar vs... dün msnde konusurken bna bunları ddedi==şuanda sen bnm için bitmiş bi ilişkisin
*ben sadece bikez daha yanyana denemk istiorum
*bittin yane
*sölediğin laflar
*aramızda gçen münakaşalar falan
*bittin gözümde
*yani yanıma geldikten sonra farklı olcaına inanıorum we senden beklentilerim war
*cvp weremezsen
*boşua bklemiş olcam
dedii.. cok üzüldüm yane böle bişi hiç beklemiodm... böle dio ama bitrmemek içinde elnden geleni yapıo... btün imkanları denio bitmesin diee... e ayrıl ozmn diorm ayrılmak istesem ztn ayılırm ne bicm konusuosn dio kafayı yicem yaa:mafoldumbenmafoldumben simdi nasıl dawrancamı bilmiorm bu laflardn sona :sm_confused:

ah be yavrum ah be canım aklı sıra artislik yapıyo işte:teselli:üzülüceğne sen ondan ayrılda aklı başına gelsinvereliniortak

araya tatil girince uzaklaşmış...
ilgi bekliyodur belkide senden sositososito
ama daha yeni ilşkş başnda ne bu çirkinlik :olmaz: çocuk gibi
ne yaptın da bittin diyo senn için...
tabe özel deglse :delphin:

Kimse kızmasın ama sana kendi düşüncemi söyleyim. Aşk acısı inan bişiy değil. Gün geliyo unutuluyo. Ne aşklar var evlenince puf yok oluyo. Bana kalırsa hiç kendini üzme. Aso nunda dediği gibi sen yollayıver. En azından gelecekte benim gibiler gibi deyim, pişman olma.

Hem bitti demiş hem de bir kez daha denemek istiyorum demiş.
Farklı olacağına inanıyorum beklentilerim var derken ?
Başka beklentileri olmasın,dikkatli ol..

bekletdi derken ondan bahssetmio yane oraya gittigimden sözmden cıkmicaksın akılli olcaksın hep suyuna gitcem anlamnda e mesafe warken bunlar olmuo inatlasıorm ama yanyanayken hiç böle problemlerimiz olmuodu:S

bekletdi derken ondan bahssetmio yane oraya gittigimden sözmden cıkmicaksın akılli olcaksın hep suyuna gitcem anlamnda e mesafe warken bunlar olmuo inatlasıorm ama yanyanayken hiç böle problemlerimiz olmuodu:S

"sen benim için bitmiş bi ilişkisin"

bu sözü duyduktan sonra yüzüne bakmamak için neyi beklediğini anlayamadımCADIARZU

daha 7 aylık bi beraberlik laelaelaelaelae

def et gitsin:1ninca:

huzura kavuşursun emin olsositososito

ya da her ayrılıkta böyle sözler duymaya alış

"kukla gökçe" ol :delphin:

dikkat ediyorum da, neredeyse bütün konularda herkes ayrıl gitsin diyor. Belki yapılması gereken de o ama emek vermeden, uğraşmadan, fedakarlık etmeden ne kadar ciddi ve sağlam bir ilişki yaşayabiliriz ki? Belki kızgınlıkla söyledi ya da başka bir şey var. goqce nin de nasıl tepkiler verdiğini aralarında nasıl konuşmalar geçtiğini bilmiyoruz ki. Bence biraz sakinleşin, sen de ayrıl madem falan deme, 2 hafta kadar bişey kalmış şurda. Okul başlayınca belli olur her şey. eğer anlaşmazlığınız devam ederse zaten biter. şu aşamada bence daha fazla birbirinizi kırmamaya çalışın.

dikkat ediyorum da, neredeyse bütün konularda herkes ayrıl gitsin diyor. Belki yapılması gereken de o ama emek vermeden, uğraşmadan, fedakarlık etmeden ne kadar ciddi ve sağlam bir ilişki yaşayabiliriz ki? Belki kızgınlıkla söyledi ya da başka bir şey var. goqce nin de nasıl tepkiler verdiğini aralarında nasıl konuşmalar geçtiğini bilmiyoruz ki. Bence biraz sakinleşin, sen de ayrıl madem falan deme, 2 hafta kadar bişey kalmış şurda. Okul başlayınca belli olur her şey. eğer anlaşmazlığınız devam ederse zaten biter. şu aşamada bence daha fazla birbirinizi kırmamaya çalışın.

ewet cnm bizde öle düsünüoruz bu cuma gitcem kavuscaz yane bakalım orda durumlar nasıl olcak ona göre hareket etces işde.. yane o savsaklasa umrunda olmasa takmasa beni hiç düsünmem ayrılırım ama bişeler için ugrasıo o yüzden zaman vermek en iisi die düsünüorm bndebenneyaptımki

Back
X