- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 333
slm kıslar; sewglmle aynı okuldayız 7 aydır cıkıorz... okul zamanı hersey cok güseldi sona araya tatil girdi... uzaklık tabe etkiledi ama idare ettik soncta.. kavusmamız 20 gün kala aramıs cok bozulduu... konusmamaya basladık. ters ters cvplar vs... dün msnde konusurken bna bunları ddedi==şuanda sen bnm için bitmiş bi ilişkisin
*ben sadece bikez daha yanyana denemk istiorum
*bittin yane
*sölediğin laflar
*aramızda gçen münakaşalar falan
*bittin gözümde
*yani yanıma geldikten sonra farklı olcaına inanıorum we senden beklentilerim war
*cvp weremezsen
*boşua bklemiş olcam
dedii.. cok üzüldüm yane böle bişi hiç beklemiodm... böle dio ama bitrmemek içinde elnden geleni yapıo... btün imkanları denio bitmesin diee... e ayrıl ozmn diorm ayrılmak istesem ztn ayılırm ne bicm konusuosn dio kafayı yicem yaa:mafoldumbenmafoldumben simdi nasıl dawrancamı bilmiorm bu laflardn sona :sm_confused:
*ben sadece bikez daha yanyana denemk istiorum
*bittin yane
*sölediğin laflar
*aramızda gçen münakaşalar falan
*bittin gözümde
*yani yanıma geldikten sonra farklı olcaına inanıorum we senden beklentilerim war
*cvp weremezsen
*boşua bklemiş olcam
dedii.. cok üzüldüm yane böle bişi hiç beklemiodm... böle dio ama bitrmemek içinde elnden geleni yapıo... btün imkanları denio bitmesin diee... e ayrıl ozmn diorm ayrılmak istesem ztn ayılırm ne bicm konusuosn dio kafayı yicem yaa:mafoldumbenmafoldumben simdi nasıl dawrancamı bilmiorm bu laflardn sona :sm_confused: