ok zledim :((( Yardm edin ok acil

cadim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
40
0
86
36
Ankara
yakın bi zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım.nedenide ailesiydi annesi mesleğini eline alana kadar kızlardan uzak dur diodu sürekli.ve benimle birlikte olduğunu öğrendi.ve kesinlikle o kızdan ayrılcaksın hakkımı helal etmem sana demiş.çok üzüldük çok düşündük mücadele ettik ama olmadı ve ben onun zorda kalmasını istemediğim için ayrıldımm.o da istemedi ama kabul etti ve bitti.henüz 8 gün geçmesine rağmen ben onu çokk özledimm :(( sonunda ne olacak bilmiorm ama ona özledim seni die msj atmak istiorm kendimi zor tutuorm telimi açmıorm msj atmamak için.özlediğimi belirten bi msj yazdım.sizce o msjı ona gönderiyimmi ?? gurursuzlukta yapmak istemiorm ama içimden bi ses o msjı at dio.yardım edin sizce atıyımmıı??? :(((((((:asigim:

önce niye senden ayrılmasını istediler

çocuğun okul hayatını mı etkiledin?

eğer öyle bi olay varsa bence atma, gerçekten seviyorsan geleceğinin senin özlemenden önemli olduğunu düşünürdün

siz severek ayrılmışsınız... O yüzden bence karşı taraf sizden böyle anlamlı bi mesaj aldığı için siz de içinizden geleni yaptığınız için mutlu olursunuz! Ama gururunuzu koruyun çünkü sorun sizde değilmiş ayrılırken... Ayrıca bana sorarsanız annesine karşı direnmeniz ve ilişkinizi herşeye rağmen devam ettirmeliydiniz!
Hakkınızda hayırlısı olsun...

hayır kesinlikle okul hayatını etkilemiorm yanlış anlaşılmasın.yakışıklı biriydi ve çok kız vardı peşinde bu yüzden annesi geleceği için endişeliydi yoksa benle alakalı deil ve bunu da o bilio.evet severek ayrıldık maalesef :(( bilmiorm içimden çok geçio ona böle anlamlı bi msj atmak.çok kararsızım yaa yanlış bişi yapmak istemiormm :(

Çok sevseydim kesinlikle ayrılmazdım, annemde konuşur konuşur susardı.

Onu seviyorsunuz belli o mesajıda bana kalırsa atın bakalım onun tepkisi ne olacak.

Hem o mesajı atmazsanız ilerde kendinize o mesajı atsaydım belki böyle olmazdı gibi suçlamalar yapacaksınız en iyisi ben son defa özlemimi sevgimi dile getirdim de olmadı dersiniz.

Başka bişey daha söylemek istiyorum başıma geldiği için biliyorum. Bizim de böyle ayrılığımız olmuştuu ben ayrıldıktan sonra onu özlediğimi anlatan mesaj yazmıştım neyse hemen olmasa da bikaç zaman sonra tekrar barıştık ve banaa her hata yaptığın da ' sen beni bırakamazsın ayrıldığımızda bile mesaj atıyordun' dedi yüzüme vurdu ve bu fırsatı çok güzel değerlendirdi. Bunu da göz önünde bulundur derim

o ne saçma iş yaaa -tatlicadiarzu-
tatlımm şimdi bu çocuk senle mesleği elinde yok die mi ayrıldıı
bide annesi sırf bu yüzden ayrıl dedi die mi ayrıldıııı
eee hani ortada sevgiii ??
bence o sizin ilişkinizde bi gelecek göremedi yada kendine güvenemedi ondan ayrıldıı
şimdiden anasının sözüne bu kadar gidiyorsa
sen yarın bigün iş ciddiye falan binse ne yapar onu düşün bence
ben olsam hiç aramam sormam :olmaz:
körmü o arasınn ben çok seviyorsa...:dilcikar:
hiç suçum yokken anası benden ayrıl dedi die ayrılan bi adamı ne arıycam bee :mymeka:
salla gitsinn
bence mesaj atıptaa peşinden koşmaa sonra yarın bigün dalga bile geçer senle peşimi bırakmadın sen yalvardın diee :bbo:
yinede sen bilirsin :delphin:

bence de :umursamaz: annesi niye öyle demiş anlamadım. bu evlilik değil ki işini bul,ondan sonra bi kızla ilişki kur diyecek..canım ,sen sevdiğin için e.arkadaşına toz kondurmazsın,güvenirsin çünkü ama bi arkadaşın dediği gibi annesini bahane ediyo olabilir..çünkü bu çok saçma bi ayrılık nedeni.. mesaj işine gelince.. bırak atma derim ben.hiç bi erkek sevdiğini ne olursa olsun bu şekilde bırakmaz.. hiç değilse,ayrılmayalım der..iş bulana kadr belli etmeyiiz iş bulunca resmiyete dökeriz falan der yani.. ki ben böyle diyen bi sevgiliye bile tamam demem ya.boşver. mesaj atacak biri varsa o atsın. seviyosa seni bırakmaz..burada istenmeyen gelin değilsin sen,madem annesi işsizliğini bahane ediyo.bulsun işini bi an önce , o zaman belli olur amacı..inş. mutlu olurusn

bence mesaj atmalısın oda seni seviyosa ..3-4 gün önce bende ayrılalım dedim son sözü kendine iyi bak oldu ayrılma sebebim onu çok seviyordum ama onun sevgisinden emin değildim çünkü beni görmeye gelemeyeceğini sölemişti kendine iyi bak yazınca bende dayanamadım gurur yapmadım ve 5 dk sonra onu sevdiğimi söledim oda yarın geliyorum yanına yazdı :) kısaca bence mesaj at ;)

yaa
ınsan sevınce ayrılabılır mı sen soyle bana? senın aılen oyle yapsa ayrılır mıydın ?
bence erkeklerın urettıgı bahanelere bır yenısı katıldı
kızı üzmeden ayrılmak ıcın yapmayacakları sey yo k bunların ben sanas oyleyeyım hıc bosuna uzme canını tatlım msj fln da atma hıc

Canım ben bütün samimiyetimle senin yerinde olsam ne yapardım naçizane söyleyeyim.
Benim erkek arkadaşıma ayrılalım dememin sebebi sadece ve sadcee erkek arkadaşımın annesi. Yani sebep ona bağlı tamamen. Annesi mutlu olsun dolayısıyla da erkek arkadaşımın vicdanı rahatlasın. Eğer o da bu durumu kabul ediyorsa demekki ona da o an için en doğru ayrılmak gelmiş..
Neyse üzerinden biraz zaman geçer.. sevgilim arar derki 'ne olursa olsun senden ayrılamam, annemi razı edicem, senin ne kadar iyi bir insan, bana layık bir insan olduğunu ispatlıcam, böyle bir ayrılık yaşadığımız için özür dilerim, annemden dolayı gergindim vs. vs. ' mantıklı açıklmalar yaparsa tabiki affederim, sevgilimin yanında olurum. Ama asla ilk mesajı ben atmam. Zaten ayrılık sebebin erkek arkadaşın, bu adımı ona bırakmalısın.. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir cnm.. ınşallah ayrılmazsınız, mutlu olursunuz..

bence de atma gururlu ol demiyorum ayrılık sebebiniz başka bi neden olsaydı o zaman atman doğru olurdu ama ailesi için seni bırakan o.seni gerçekten sevseydi ailesini ikna ederdi direk ayrılıp kestirip atmazdı

ayrılmanıza üzüldüm hemde çookk ama bir bakımada doğru werilen bi karar olarak gördüm.. nedenmi??

çünkü oğlunun kiminle görüşüp görüşmeyeceğine sewgilisinin olup olmayacağına karışan bir anne war karşınızda, we o sizi şimdiden pes ettirmeyi başarmış, ilerde hiç mücadele edemezdiniz.. erkek arkadaşınızda bu duruma el koyacak sewgisine yeterince sahip çıkacak gücü bulamamış kendisinde we oda kabul etmiş bişeleri...

bence sessizliğinizi koruyun, mesaj atmayın, kendisine gelsin yokluğunuzla yüzleşsin we akıllı adımlar atmaya karar werdiğinde sizi arayan o olsun a.s.

bence de atma gururlu ol demiyorum ayrılık sebebiniz başka bi neden olsaydı o zaman atman doğru olurdu ama ailesi için seni bırakan o.seni gerçekten sevseydi ailesini ikna ederdi direk ayrılıp kestirip atmazdı

evet hemen kabul etmesi benimde canımı sıkmadı deil.ilk günler çok kızdım annesiyle aramda nerdeyse bi seçim yaptı sevseydi gizlide olsa devam ederdik dedimm.ama şimdi günler geçince ve yokluğuyla gerçekten yüzleşince özlediğimi farkettim.bende kesinlikle ilk adım atmam dienlerdenimdir.ama kalbe söz geçmio maalesef :(

yaa
ınsan sevınce ayrılabılır mı sen soyle bana? senın aılen oyle yapsa ayrılır mıydın ?
bence erkeklerın urettıgı bahanelere bır yenısı katıldı
kızı üzmeden ayrılmak ıcın yapmayacakları sey yo k bunların ben sanas oyleyeyım hıc bosuna uzme canını tatlım msj fln da atma hıc

ailemde çok önemli benm için ama onu sevdiğim için şimdilik gizlide olsa devam ettirirdim sonrada ben istedikten sonra ailemde kabullenirdi zaten.

Canim ayrilmaniza uzuldum ya ama bazi arkadaslara katiliyorum eyer gercekten sevseydi gizlide olsa askini yasardi sen cocugun kafasinimi bozuyosunki annesinin demesiyle hemen ayril sevgilin annesinin sozune bakip senden vazgeciyo eyer o mucadele etseydi annesi mecbur kabulenecekti msj konusuna gelince bende bir msj yuzunden sevdigim kisiden ayrildim ve o babasinin baskisina dayanamayip hemen evlendi ben okadar coook aci cektimki yasamayi unutum ama sonradan dedimki kendime eyer seni sevseydi bukadar cabuk vazgecmezdi ondan sonra aciyida uzuntuyude askida atim icimden ve yoluma devam ettim benim yazdigim msj ise git babanin sana buldugu kizla evlen oda oyle yapti

bir erkek ailesini one suruyorsa bil ki ayrilmak icin bahanedir bu..
tamam ayrildiniz ve oda dayanamayip seni arar yeniden baslarsaniz bu defa birakmayin birbirinizi..
bence sen adim atma dayan o da sana olan sevgisini olcsun tartsin bu arada eger donmezse o hic senin olmamistir zaten.inan hicbir erkek icin uzulmeye degmez en iyisi icin bile..

Canim sevgilin kac yasinda?

21 yaşında bende 20 yaşındayım

hepinize tşk ediorum benm gibi düşünen çok insan varmışş yardımlarınız için saolun ne hali varsa görsün ailesini bahane etti bencede..
özlem msjını bile haketmioo....
hepinize yardımlarınızdan dolayı tşk ederimmm iyiki varsınızz

canım üzgünüm ama nasıl bir iş bu anlamadım 21 yaşında bir erkeğe annesi diyor ki kız arkadaşın olmasıınnn inanılır gibi değil yani üniversite okuyorsa ilk kız arkadaşı için en az 23 24 e kadar beklemek zorunda işinin olması açısındann.ya anne arızalıdelikafadulden ki hiç sanmıyorum ya da bu bir bahane(evet doğru cevap)

Back
X