ok zledim :((( Yardm edin ok acil

Canim ayrilmaniza uzuldum ya ama bazi arkadaslara katiliyorum eyer gercekten sevseydi gizlide olsa askini yasardi sen cocugun kafasinimi bozuyosunki annesinin demesiyle hemen ayril sevgilin annesinin sozune bakip senden vazgeciyo eyer o mucadele etseydi annesi mecbur kabulenecekti msj konusuna gelince bende bir msj yuzunden sevdigim kisiden ayrildim ve o babasinin baskisina dayanamayip hemen evlendi ben okadar coook aci cektimki yasamayi unutum ama sonradan dedimki kendime eyer seni sevseydi bukadar cabuk vazgecmezdi ondan sonra aciyida uzuntuyude askida atim icimden ve yoluma devam ettim benim yazdigim msj ise git babanin sana buldugu kizla evlen oda oyle yapti

sözünüzden hiç çıkmıyormuş tebrik etmek lazım-tatlicadiarzu- düşünmeyin bile böyle adamla asla olmazz

hayır kesinlikle okul hayatını etkilemiorm yanlış anlaşılmasın.yakışıklı biriydi ve çok kız vardı peşinde bu yüzden annesi geleceği için endişeliydi yoksa benle alakalı deil ve bunu da o bilio.evet severek ayrıldık maalesef :(( bilmiorm içimden çok geçio ona böle anlamlı bi msj atmak.çok kararsızım yaa yanlış bişi yapmak istemiormm :(

21 yaşında bende 20 yaşındayım

hepinize tşk ediorum benm gibi düşünen çok insan varmışş yardımlarınız için saolun ne hali varsa görsün ailesini bahane etti bencede..
özlem msjını bile haketmioo....
hepinize yardımlarınızdan dolayı tşk ederimmm iyiki varsınızz

21 yaşında bir genç erkek annesinin sözlerine önem vermez

kafasına buyruk yaşarbuyrunnnnnnnnn

ha annesi senden dolayı mezun olamayacağını düşünmüş olabilir, böyle bir fikir belirtmiştir ama onun dediğini de çok kafasına taktığını sanmam. derslerine mi mani oluyorsun diye bndan dolayı sordum:delphin:

sen severek ayrılmışsında o aynı durumdamıydı bilinmezCADIARZU

sil tamamen kafandan değmez , bahane uydurmuş şakkıdı

yakın bi zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım.nedenide ailesiydi annesi mesleğini eline alana kadar kızlardan uzak dur diodu sürekli.ve benimle birlikte olduğunu öğrendi.ve kesinlikle o kızdan ayrılcaksın hakkımı helal etmem sana demiş.çok üzüldük çok düşündük mücadele ettik ama olmadı ve ben onun zorda kalmasını istemediğim için ayrıldımm.o da istemedi ama kabul etti ve bitti.henüz 8 gün geçmesine rağmen ben onu çokk özledimm :(( sonunda ne olacak bilmiorm ama ona özledim seni die msj atmak istiorm kendimi zor tutuorm telimi açmıorm msj atmamak için.özlediğimi belirten bi msj yazdım.sizce o msjı ona gönderiyimmi ?? gurursuzlukta yapmak istemiorm ama içimden bi ses o msjı at dio.yardım edin sizce atıyımmıı??? :(((((((:asigim:

valla konuyu tam anlayamadım ayrılmak istememişsiniz ikinizde mücadele etmişsiniz sonra sen ayrılmak istemişsin bu adam ailesini bahane ediyo diyosunuz :S kafamçokkarıştı

bence atmayın bırakın bi iş sahibi olsun ailesinin istedği gibi biri olsun bekleyin bakalım osizi arayacakmı sonuçta sewerek ayrılmışsınız ya siz aramayın sorun onun ailesi sizin değil çözümüde o bulsun

Ne mesaj at ,nede ara, beklemede kal ayrıca kendini de yıpratma çok sevseydi annesiyle başa çıkabilirdi...

eski tanidigim bir kiz arkadasta ayni durumdaydi ama bunu cocuk dile getirmedi annesi kiza soyluyormus.seninle bu kadar yogun gorusmese oglum unv.daha iyi yeri kazanirdi falan diye..
kizda hirs yapip cocugun annesine ispatlamisti her ikisinimnde yurutulebilecegini ama bunu oglunun basaramadigini..sonra kadin kiza saygi duydu ve hak vermisti..
yani dogruda olabilir bu durum ama bunu seninki birazda bahane olarak kullaniyor.sana soylemesi hos olmamis.istese bununla bas edebilirdi ama o kestirip atmis.hicbirsey kaybetmedin ilerde hayata bakisin konumun degisecek kimler neler karsina cikacak..
ne hali varsa gorsun ama duygusal davranma hata yaparsin elinden geldigince dusunme.onune bak.

Son düzenleme:
eski tanidigim bir kiz arkadasta ayni durumdaydi ama bunu cocuk dile getirmedi annesi kiza soyluyormus.seninle bu kadar yogun gorusmese oglum unv.daha iyi yeri kazanirdi falan diye..
kizda hirs yapip cocugun annesine ispatlamisti her ikisinimnde yurutulebilecegini ama bunu oglunun basaramadigini..sonra kadin kiza saygi duydu ve hak vermisti..
yani dogruda olabilir bu durum ama bunu seninki birazda bahane olarak kullaniyor.sana soylemesi hos olmamis.istese bununla bas edebilirdi ama o kestirip atmis.hicbirsey kaybetmedin ilerde hayata bakisin konumun degisecek kimler neler karsina cikacak..
ne hali varsa gorsun ama duygusal davranma hata yaparsin elinden geldigince dusunme.onune bak.

tşkk ediorm çok saolunn.dediğiniz gibi daha karşıma çok kişi çıkıcak.kötü olsa bi tecrübe oldu bu bana :(

bence oğlanın aklı 5 karış havada olduğu için ailesi artık aklını başına almasını istemiş olabilirler.bunun için de hayatındaki kızları temizlemekle başlamışlar işe bu kadar.annesi artık iş bulup çalışması gerektiğini söylemiştir.avarelik nereye kadar?yani onun üzerine sorumluluk yüklmek istemişler canım.ama sen onun sevgisinden eminsen asla bırakma.

seviyorsanız kesinlikle birbirinizi bırakmayın derim tutunmaya çalışın daha fazla destek olun birbirinize ve o msjı da hiç düşünmeden yolla derim sana hadi allah hayırlısını nasip etsin canım.

benim sevgilim tek erkek evlat.. annesi de aynen bu şekilde istememiş kız arkadasın olmasın eline mesleğini al okulunu bitir öyle olsun demiş öncesinde olursa okul hayatını etkiler demiş. ama ben bunları sevgilimden deil sevgilimin ablasından öğrendım sevgilim bana asla yansıtmadı bile..ilk kız arkadası benim beni elimden tuttu annesiyl tanıstırmaya götürdü daha erken dediğim halde hayır erken değil seni hemen tanımasını ve sevmesini istiyorum dedi.. annem beni paylaşamaz çok kıskanır ama artık hayatımda ciddi düşündüğüm biri var ve bu durumu bi an önce kabullensin dedi.. annesi ameliyat olmustu hastaneye gittik beraber kadının zaten haberi varmıs benden hiç de zor olmadı beni kabullenmesi hoşuna bile gtti oğlunun ciddi düşündüğü sevdiğim dediği bi kızı elinden tutup tanıstırması. kadınla aramız çok ii şuan her zaman arar çağirir kızım sana şu yemeği yaptım hadi gel diye. sevgilin olmicak diyen kadın şimdi nişanlanmamızı istiyor.. yani iş her zaman erkekte bitiyor.... erkeğiniz istese öle bi kabul ettirir ki sizi... el üstünde tutarlar sizi... beni suan el üstünde tutuyolar çünkü sevgilim bana değer verdiğini ve beni çok sevdiğini herkese hissettiriyor... cnm senin sevgilin seni kabul ettiremediyse ne msj at ne de ara. emin ol seni bütün sülalesine kabul ettirecek ve kolundan tutup bu benim sevdiğim kız diyecek bi çok erkek çkacaktır karsına

seven erkek mucadele eder ilk adimi ondan bekle bence sonucta problem onun ailesinden kaynaklaniyor.simdi mesaj atarsin oldu baristin ya sonu yine ailesi yuzunden olmazsa zamanini bosa harcamis olursun iyi dusun tasin..gelirse gucunden emin olursanda birakma..
fedakarlik yapmak bayanlari daha cok yipratiyor..yani suan ozluyorsun ama seni buyukk mucadele bekliyor bunuda unutma...

burcu_01 keşke benmde erkek arkadaşım sennki gibi ailesine kabul ettirseydi ama olmadı.burda bi çok kişi bana bahane arıo olabilir demişti artık ona inanmaya başladım.gerçekten sevse kabul ettirirdi.yolun başındayken dönmem iyi oldu çok üzülmedim en azından.hepinize tşk ederimm

Back
X