• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okan Bayulgen ile sade vatanda

kazulet

L'Etre et le Néant
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.426
320
163
Okan Bayülgen, yeni programı “Okan Bayülgen Sade Vatandaş” ile NTV ekranına dönüyor... Bayülgen her günün sonunda, bütün haberleri izleyen ama aklındaki soru işaretlerine yanıt bulamayan “sade vatandaş” için konunun uzmanına soracak, gündemin en can alıcı konularını benzersiz sohbet yeteneğiyle herkes için anlaşılır ve takip edilebilir bir hale getirecek.
Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları 23.30’da yayınlanacak programda izleyiciler birbuçuk saat boyunca telefonla ve mail yoluyla sorularını bizzat dile getirme imkanı bulacak. Okan Bayülgen, programda ayrıca Türkiye’nin yoğun gündeminden konuşmaya fırsat kalmayan ama “Sade Vatandaş”ın belki de en çok ilgisini çeken konulara da hak ettiği değeri verecek.

okanı bayulgenın bütün programlarını izlerim çok dogrucu.......

Okan: Ben anlattığı herşeyi dinliyorum, soruyorum. Sema'ya mı üzüldün? Sema'nın katıldığı programda bir profesör konuk vardı. Sema onun ne anlattığını bilmiyordu. Adam önemli bir vakfın araştırmasını anlattı. Türkiye'deki 10 adamdan 7'sinin iktidarsız olduğunu söyledi. Bütün dayak yiyenleri, siyasetteki zaafiyetleri, yaşanan cinayetleri, bütün bir Türkiye profilini ortaya çıkaran aile araştırmasının sonuçlarını anlattı. Sema da lafa giriyordu. Ben de 'sus' dedim. Bir de iltifat ettim 'güzel bir hanımsın' falan dedim. Bütün kadınlar bana düşman oldu. Sen de dışarı çıkınca bana kötü davrandı falan diyebilirsin.. Asuman: Başkası olsa der, hep Tuba'yı konuşturdun diye. Böyle bir saçmalık yok yani! ısteyen konuşur.. Okan: Evet ama programcılık şöyle bir şey değildir ki: Biz yüzme yarışı yapmıyoruz. Herkese kronometreye basıp bilmem ne değil.. Tuba: Bunun yerine daha güzel bir şeyden bahsedelim. Özür dilerim (Asuman'a söylüyor) Okan: Sen program çıkışında Sema'ya deki 'Ben işin doğrusunu öğrendim' Tuba: Ben tanımıyorum. Tanıdığım birisi olduğu için değil. Sadece ben özür diliyorum ama şu cümleye bozulmuştum. 'Güzel bir kızsın. Buradaki profesörün cümleleri dinlensin diye sen orada oturuyorsun'! Asuman: Hiiihhh öyle mi dedin? Okan: Öyle dedim! Bir tane çakmak ister misin? (Yanağını gösteriyor) Asuman: (Yumruk atar gibi yapıyor) Bu bütün Semalar için.. Tuba: Bu bir bayanı çok yerin dibine sokacak bir laftır. Karşındaki kadına diyorsun ki 'Sen güzelsin ama konuşacak hiç bir cümlen yok. Yani sadece güzelsin ve o yüzden burada oturuyorsun' Asuman: Ya evet ben de güzelim, ben de geldim oturuyorum burada. Okan: Bundan sonra böyle bir durum olduğunda 'Hem çirkinsin hem de gerizekalısın' derim olur biter.. Tuba:Tamam peki (Gülüşmeler) Okan: Yani bir de çok güzel de bulduğumdan değil ama o zaman dedim ki sizin gibi güzel bir hanım falan filan.. Bundan sonra derim ki hem çirkin hem gerizekalısın! ... Tuba: Asuman seni çok beğeniyorum. Gerçekten dünya şekerisin, televizyona da çok yakışıyorsun. Bence Okan'ın yanında başlasan ve artık şekerlik bölümünü sen alsan! (Okan'a dönerek) Artık sen de izlenmeyeceksin. Güzel bir kız hem şeker. (Asuman Krause çok şaşırdı ve kahkahalar atmaya başladı. Bayülgen ise bu sözler karşısında bir an şaşırıp kaldı ve güldü) Okan: Valla beni izlemedikleri için ben sürekli güzel kız çağırıyorum zaten, ne yapayım çarem yok.. Tuba: Çok izleniyorsun işte işin şeyi de bu! Okan: Peki ..... (Programın sonunda Okan Bayülgen olayla ilgili imalı bir göndermede bulundu) Okan: (Asuman Krause'ye dönerek) Çok teşekkür ederiz geldiğiniz için. Size yeterince zaman ayıramadık. Çıkışta gazeteciler bekliyor. Bir kaç açıklama yaparsın herhalde. Asuman: (Kahkahalar) Okan: Tubacım, size de teşekkür ederiz. Sanıyorum ki barıştık bu programda bana öyle geliyor, gidereyak, hı? Tuba: (Önce hiç bir şey söylemedi ve kafasını salladı) Tamam! (Televizyon Gazetesi)
alıntıdır konuklarının çok üstüne gidiyor doğrucu ama konuklarını küçük düşürmese iyi olur bence ama onuntarzını beğenenlerde çok var bazen benimde onayladıklarım olmuyor değil

bazen çok başarılı buluyorum Sade Vatandaşı bazen çok geriyor diye düşünüyorum ortamı...ama işlenen konular ve konuklar özellikle konuklardan 1-2 tanesi çok başarılı ve dinlenilir insanlar olabiliyor...

kendin gibi olmak, doğal olmak bazen "doğru düşünme yetersizliğini" gösterir bence zekiliği değil...(Okan bayülgeni çok başarılı buluyorum çoğunlukla o ayrı.)

Son düzenleme:
genelde izlediğim bi programdır.içerik olarak çok güzel.zaten okan ne yapsa izlerim.çok takdir ettiğim zeki ve gayette dolu bi adam kendisi.

BABA OLMAYA HAZIRLANAN OKAN BAYÜLGEN, BEBEĞıNıN CıNSıYETıNı NEDEN ÖĞRENMEK ıSTEMıYOR?

10/3/2009 11:32

Beş aylık hamile olan eşi Şirin Ediger’le birlikte adını ıstanbul koyacakları bebekleriyle birlikte baba olma heyecanını yaşamaya hazırlanan Okan Bayülgen’in, bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenmek istediği ortaya çıktı. Bu arada anne adayı Şirin Ediger’se, “ıkimiz de hamileyiz. Okan yememden uyumama kadar her şeyimle ilgileniyor” dedi
ALINTIDIR

BEBEĞıNıN ADINI SEÇTı

Gazeteci Hakkı Devrim, Okan Bayülgen ile Şirin Ediger'in bebeğinin cinsiyetini 'Orada Neler Oluyor'da açıkladı. Hakkı Devrim "Şirin dün bana telefon açtı. Ve bir kızları olacağını söyledi. Okan'a henüz söyledi mi bilmiyorum. Çünkü ona sürpriz yapacaktı. Şirinciğim sürprizi bozduysam kusuruma bakma. Kız torunumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum" dedi. Okan Bayülgen ile Şirin Ediger kızlarının adını ıstanbul koyacak.

31 Aralık’ta Roma Büyükelçiliği’nde evlendiği reklamcı eşi Şirin Ediger ile ismini ıstanbul koyacakları bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Okan Bayülgen, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Enerji Danışmanı olan kayınpederi Volkan Ediger ile kayınvalidesini, birlikte oturmak üzere ıstanbul’a çağırdı. Ankara’da oturan kayınvalidesi ve kayınpederinin ıstanbul’a gelmesinin ardından büyük bir evde oturmayı planlayan Bayülgen, bir arada oturmanın çocuğunun hayrına olacağını söyledi.

KAYINVALıDESı ve kayınpederi ile arasında “Allah aşkına beraber oturalım, Hayır, biz Ankara’da oturuyoruz, Büyük bir evde oturalım, ben her şeyi halledeceğim” şeklinde diyaloglar yaşandığını anlatan Bayülgen, şöyle devam etti: “Bunu da Hakkı (Devrim) abiden öğrendim. Döndüm kendi çocukluğuma baktım, aynı şey. Neden biliyor musunuz? Çünkü eğer büyük bir ailedeyse çocuk, yani teyzeler, nineler, dedeler varsa bir mesul çocuk oluyor. ıkincisi o aileden siyasetçi çıkar, yazar çıkar. Siyasetçi ve yazar öyle çekirdek aileden, analı babalı evden çıkmaz.”

alıntıdır milliyet haber

Okan, Yemekteyiz'e eleştirisini sertleştirdi

Okan Bayülgen, büyük ilgi gören Yemekteyiz programına eleştirilerini sürdürüyor. NTV'deki Sade Vatandaş programında 'Yemekteyiz'i eleştiren Okan Bayülgen Kanal D'de ekrana gelen Disko Kralı programının medya arkası bölümünde yine Yemekteyiz programına yönelik eleştirilerde bulundu. Gögüs dekolteli bazı yarışmacıların çorba servisini taklit eden ve elleriyle göğsünü tutuyormuş gibi yapan Okan Bayülgen, NTV'deki sözlerini tekrarlayarak "Yemekteyiz yarışmasında geçen gün dikkatimi çekti. Buradaki hanımlardan birisi, sofraya önce çorba daha sonra da göğüs bıraktı" dedi.

"DEKOLTE DıKKATıNıZı ÇEKıYOR MU?"

Bu görüntüden sonra kendisine "Bu programları seyrettiren nedir?" sorusunu sorduğunu anlatan Okan Bayülgen, "Bu programlarda bir dekolte dikkatinizi çekiyor mu?" dedi ve yarışmacıların tanışmalarını erotik filmlerdeki tanışmalarla örtüştürdü:

"BUNLARA ıNSAN DEMEK ıSTıYORUZ"

"Mutlaka bir erotik film başlangıcına benziyor. Birbirini tanımayan insanlar bir araya geliyorlar 'Merhaba ben Necla'. O da diyor 'Ben Namık, ooo'. Yani bu bir yemek programı olamaz. Bugüne kadar yemek programı mı görmedik! Böyle bir takım adamlar ve kadınlar var. Bunlara insan demek istiyoruz, insanlar demek istiyoruz. Çok dikkatli konuşuyorum, dava açılırsa kendimi savunacağım gibi konuşmak istiyorum. Ben insan demek istiyorum. Yapılan yemeklere yemek demek istiyorum. Bu programlar bizim sofra ahlakımız ya da sofra kültürümüz ile ilgili en ufak bir malümat vermiyorlar. ınsanı yemekten ederler. Bu kadar berbattırlar.

"GÖĞÜSLERıNı ELLEYEBıLıR MıYıM?"

Bizim çok derin bir yemek kültürümüz vardır. Türkiye, bu topraklar, bütün kültürlerin toplanma yeridir. ınsanlar toplandıkları zaman yer içerler... Karşılıklı konuşmazlar. 'Merhaba, benim adım Necla. Ben de Namık. Merhaba... Göğüslerini elleyebilir miyim?' diye bir ilişki yoktur. Bizim ilişkimiz kültürledir."

Televizyon Gazetesi

türkiye de
alaturka olmaktan uzak
entellektüel bir birikime sahip
aynı orantıda zeki
ele aldığı her konuyu billmese dahi
bilebilme yetisinin tavan yaptığı
şahsına münhasır bir adam.
seviom lan ben bunu!

türkiye de
alaturka olmaktan uzak
entellektüel bir birikime sahip
aynı orantıda zeki
ele aldığı her konuyu billmese dahi
bilebilme yetisinin tavan yaptığı
şahsına münhasır bir adam.
seviom lan ben bunu!

:lepi:kaydirigubbakcemile3 bayıldım yorumunuza...sevgiler :))

Back
X