Okan Üni. Gökçenur Gönenç

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Merhaba,

14 haftalık hamileyim. Bu süre boyunca Emsey Hast. Canan Torun'a gittim, hala da gidiyorum. Buradan da kendisi hakkında güzel yorumlar okumuştum, sakin, güleryüzlü bir bayan. Ancak randevuları hep 1 hafta-10 gün dolu. Asistanına birşey soruyorum, akşam 5'de ya da ertesi gün dönüyor. Doktorun direk numarası yok, hamile arkadaşlarıma bakıyorum, hepsi whatsap'tan doktorlarına soru soruyor ben geçen hafta ağrım oldu 48 saat doktor ve asistanına ulaşamadım. Neyse bir arkadaşım Ufuk Üniv. Gökçenur Hnm'a gidiyor, doktoru tanıyan, yorum yapabilecek kimse var mı? Bunun dışında Pendik ve Kurtköy civarı hastanelerde önerebileceğini doktor isimleri var mıdır? İyi akşamlar.

Pendik bölge hastanesinde iyi doktorlar var diye biliyorum.Netten yorumlara bakabilirsiniz.Ben Okan hastanesine Cihan beye gidiyorum.Ne zaman arasam cevap veriyor saat kaç olursa olsun.Çok ilgili bir doktor kafamdaki her sorunu rahatlıkla sorabiliyorum.

Merhaba,

14 haftalık hamileyim. Bu süre boyunca Emsey Hast. Canan Torun'a gittim, hala da gidiyorum. Buradan da kendisi hakkında güzel yorumlar okumuştum, sakin, güleryüzlü bir bayan. Ancak randevuları hep 1 hafta-10 gün dolu. Asistanına birşey soruyorum, akşam 5'de ya da ertesi gün dönüyor. Doktorun direk numarası yok, hamile arkadaşlarıma bakıyorum, hepsi whatsap'tan doktorlarına soru soruyor ben geçen hafta ağrım oldu 48 saat doktor ve asistanına ulaşamadım. Neyse bir arkadaşım Ufuk Üniv. Gökçenur Hnm'a gidiyor, doktoru tanıyan, yorum yapabilecek kimse var mı? Bunun dışında Pendik ve Kurtköy civarı hastanelerde önerebileceğini doktor isimleri var mıdır? İyi akşamlar.
Okan üni ferda hanım çok tatli iyi bir bayandır gidebilirsiniz

Ferda hanımı ben de çok araştırdım.Memnun olan da çok vardı olmayan da.Son anda kararımı değiştirdim içime sinmedi.
Evet benim arkadaşım onu tavsiye etmişti gittim daha önce cihan beye gittim aslında ilk zamanlar memnunum sonra memnun olmamaya başladı biraktim

Back
X