• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB belası...

targeryan07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
22
13
3
33
Arkadaşlar bu OKB rahatsızlığını yaşayıp ve sonunda yenen kız kardeşlerim var mı acaba? Varsa nasıl yendiniz neler yaptınız? Uzun süredir yaşıyorum. İlaç terapi bütün tuşlara basmış biri olarak ne yapabilirim acaba?

Arkadaşlar bu OKB rahatsızlığını yaşayıp ve sonunda yenen kız kardeşlerim var mı acaba? Varsa nasıl yendiniz neler yaptınız? Uzun süredir yaşıyorum. İlaç terapi bütün tuşlara basmış biri olarak ne yapabilirim acaba?
İlaç terapi ve biraz zaman . 2019 dan beri yaşıyorum zaman zaman düzelip zaman zaman artıyor . En son atağımı hamileyken yaşadım . Hamilelikte de ilaç kullandım ve terapilere devam ettim . 1 seneden fazladır da ilaç kullanıyorum şu anda ve çok iyiyim çok şükür . Geçiyor zamanla ama tekrarlayabiliyor

Titizlikle alakalı ise eşim yendi ancak takıntı kısmı duruyor yani takıntılı temizlik düşünceleri kendini tekrar ediyor ancak fiile geçmiyor örneğin banyoya girince çamaşır sepetinde kirli varsa yıkaması geliyor makineye koyuyor sonra duruyor vazgeçiyor öyle

İlaç terapi ve biraz zaman . 2019 dan beri yaşıyorum zaman zaman düzelip zaman zaman artıyor . En son atağımı hamileyken yaşadım . Hamilelikte de ilaç kullandım ve terapilere devam ettim . 1 seneden fazladır da ilaç kullanıyorum şu anda ve çok iyiyim çok şükür . Geçiyor zamanla ama tekrarlayabiliyor
Çok sevindim bende elimden geleni yapıyorum. Terapi ilaç ama öyle zamanalr oluyor ki ruhum resmen ızdırap çekiyor. İlaca karşı bende önyargılıydim ama biraz gözümün önündeki perdeyi indirdi sanki. Ama tamamen kurtulamadim yani bir anda alakasız anlarda sürekli yokluyor. Hamilelikte daha çok artıyor dimi OKB belası

Titizlikle alakalı ise eşim yendi ancak takıntı kısmı duruyor yani takıntılı temizlik düşünceleri kendini tekrar ediyor ancak fiile geçmiyor örneğin banyoya girince çamaşır sepetinde kirli varsa yıkaması geliyor makineye koyuyor sonra duruyor vazgeçiyor öyl

Çok konuda var benimde . Fiile gecmemeyi nasıl başardı bana düşünce geliyor ya öyleyse ya böyleyse ve hemen harekete geçiyorum umursamaz davranamiyorum OKB konusunda beynim sankinalay ediyor valla helal gene o aşamaya geldiyse

Çok konuda var benimde . Fiile gecmemeyi nasıl başardı bana düşünce geliyor ya öyleyse ya böyleyse ve hemen harekete geçiyorum umursamaz davranamiyorum OKB konusunda beynim sankinalay ediyor valla helal gene o aşamaya geldiyse
Terapi aldı . Ancak halen tetiklediği şeyler var yok değil

Back
X