- 13 Şubat 2022
- 319
- 310
- 23
- 33
Ben 29 yaşındayım, evliyim. Okb psikolojik hastalığını duymuşsunuzdur. Gerçi bazı kaynaklar hastalık olarak da saymıyor. 20 li yaşlarda, dini okb ve bir takım başka istemsiz düşünceler ile başladı. Önceleri çok korktum, aklıma gelen düşüncelerden dolayı kendimi suçladım. Vicdan azabı çektim. Ebediyete kadar cehennemde kalacağımı da düşünüyordum dini okb olduğunda...
Sonraları, psikiatri tedavisi ile baya yol kat ettim. Ama 10 sene olacak, halen tam kurtulamadım. Ara ara yokluyor, sanki boşluk kolluyor. Çok göz yaşı döktüm, 4. doktor' da düzelme sağlandı biraz. İlaç ismi vermek doğru olmayabilir, sansürleyerek yazayım. cip... isimli anti depresant ile 6 ayda filan düzelme sağlanmıştı ve uzun zamandır doktor kontrolünde onu kullanıyorum. Ama o da bazı sorunlara yol açıyor. Açlıktan midem kaznıyor ama iki lokma atınca, iştahım kesiliyor vs...
Korkuyom, bu okb terkrar alevlenir, tekrar bana ızdırap olur diye...
Sonraları, psikiatri tedavisi ile baya yol kat ettim. Ama 10 sene olacak, halen tam kurtulamadım. Ara ara yokluyor, sanki boşluk kolluyor. Çok göz yaşı döktüm, 4. doktor' da düzelme sağlandı biraz. İlaç ismi vermek doğru olmayabilir, sansürleyerek yazayım. cip... isimli anti depresant ile 6 ayda filan düzelme sağlanmıştı ve uzun zamandır doktor kontrolünde onu kullanıyorum. Ama o da bazı sorunlara yol açıyor. Açlıktan midem kaznıyor ama iki lokma atınca, iştahım kesiliyor vs...
Korkuyom, bu okb terkrar alevlenir, tekrar bana ızdırap olur diye...