OKB

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
arkadaşlar merhaba 22 yaşındayım takıntı bozuklugum var bir seneye yakındır ilaç kullanıyorum çok iyiydim uzun zamandir ama şimdi gene başladi gibi.Bundan önce hastalıklara takiyordum ama şimdi birden eşcinsellik korkusu başladı bir gin bir kızı gördüm güzel buldum ondan sonra korktum eşcinsel olur muyum diye sonra birden düşündüm kadınlar kendilerinde olmayan şeylerden dolayı erkeklerden hoşlanıyor erkeklerden tam tersi diye ondan sonra düşündüm mesela bende böyle erkek olsaydim kadınlar daha çekici gelirdi daha estetik diye :(( bu zamana kadar hiç hoşlanmadım hiç bir anlamda şu an ama çok korktum sizce olabilir mi

Mesela seksi bir kıyafet giyen birisine baksam hoşlanır mıyım diye baktım hiçte hoşlanmadim ama erkek olsam erkek gözüyle hoşlanır mıyım diye düşündüm ondan sonra mesela erkek bacakları daha tüylü falan filan tabi ki kadın bacakları daha çekici gelirdi diye düşündüm birden ama normalde hiç böyle birşey olmamıştı aklıma çok takıldı

Konunun başında rahatsızlıgınızın farkında oldugunu söylemissiniz zaten..

Simdi biz burdan yok canım escinsel degilsindir desekte size bi yararımız dokunmaz,belki bi ilac takviyesi daha yapılabilir,buna doktorunuz karar verir,aksatmayın gidin tedavinizi olun bu duygu düsüncelerle yasanmaz..

Valla bende bu aralar bu takıntı konusunu çok düşünüyorum sanırım bende de yavaştan OKB berirtileri baş gösterdi :KK53: ya mesela alışverişe çıktım bişey aldım sonra gün boyu iki tane mi alsaydım bir tane yeter mi diye taktım durdum.
Ondan sonra yeni bir güneş gözlüğü aldım mesela . Buruna denk gelen kısmı ayarladım sonra gece yatağımdan kalktım eşit durmuyor diye sabahın 5 ine kadar uğraştım bu da simetri takıntısı oluyor galiba :KK53:
Annem vallahi bezdi bişeye taktım mı evdekilerin vay haline bütün gün lafını edip duruyorum :KK45: Tezimi yazarken de aynı sıkıntıyı yaşadım. Mükemmeliyetçilik takıntısı.. Sayfalarca şey yazıp beğenmeyip silmişliğim var. Daha çok şey var da şuan aklıma gelmiyor :KK51:

Eşcinsellik bir kadının bacaklarını göğüslerini va begenmek degil ; onunla cinsel ilişkiye girme isteğinde düşünülür ancak .
Ayrıca eşcinsellik anne karnında 3. Ayda oluşmuş oluyor , annenizin karnından 22 yıldır çıkmış olduğunuza göre şuan bunu farketme olasılığınız dusuk

Eşcinsellik bir kadının bacaklarını göğüslerini va begenmek degil ; onunla cinsel ilişkiye girme isteğinde düşünülür ancak .
Ayrıca eşcinsellik anne karnında 3. Ayda oluşmuş oluyor , annenizin karnından 22 yıldır çıkmış olduğunuza göre şuan bunu farketme olasılığınız dusuk
Yok öyle bir isteğim olmadi şimdiye kadar bir an öyle düşününce öyle miyim diye korktum aklıma takıldı

Valla bende bu aralar bu takıntı konusunu çok düşünüyorum sanırım bende de yavaştan OKB berirtileri baş gösterdi :KK53: ya mesela alışverişe çıktım bişey aldım sonra gün boyu iki tane mi alsaydım bir tane yeter mi diye taktım durdum.
Ondan sonra yeni bir güneş gözlüğü aldım mesela . Buruna denk gelen kısmı ayarladım sonra gece yatağımdan kalktım eşit durmuyor diye sabahın 5 ine kadar uğraştım bu da simetri takıntısı oluyor galiba :KK53:
Annem vallahi bezdi bişeye taktım mı evdekilerin vay haline bütün gün lafını edip duruyorum :KK45: Tezimi yazarken de aynı sıkıntıyı yaşadım. Mükemmeliyetçilik takıntısı.. Sayfalarca şey yazıp beğenmeyip silmişliğim var. Daha çok şey var da şuan aklıma gelmiyor :KK51:
Aynen bende de öyle ama çok sıkıntı veriyor insana hayatı zorlaştırıyor maalesef

Konunun başında rahatsızlıgınızın farkında oldugunu söylemissiniz zaten..

Simdi biz burdan yok canım escinsel degilsindir desekte size bi yararımız dokunmaz,belki bi ilac takviyesi daha yapılabilir,buna doktorunuz karar verir,aksatmayın gidin tedavinizi olun bu duygu düsüncelerle yasanmaz..
Aynen birkez daha gidicem belki dozu arttırır veya yanına başka bir ilaç koyar

Back
X