Okb

Tedavi gördüm devlet hastanesinde ama yazdıklarımı kendi içimden geldiği için yaptım insan en iyi kendisi bilir neyin iyi geleceğini kendimi kemdim buldum diyebiliriz
Sizi tebrik ederim, okb tedavisi çok zor bir hastalık. Mutluluğunuz daim olsun ama boş yere agresif cevaplar yazıyorsunuz. Yuhalanışım deyince kimdi bu üye diye merak etmek normal değil mi? Hemen eski konunuzu başlığa eklersiniz herkes görür hangi üye olduğunuzu ve kimin niye yuhaladığını.

Sizi tebrik ederim, okb tedavisi çok zor bir hastalık. Mutluluğunuz daim olsun ama boş yere agresif cevaplar yazıyorsunuz. Yuhalanışım deyince kimdi bu üye diye merak etmek normal değil mi? Hemen eski konunuzu başlığa eklersiniz herkes görür hangi üye olduğunuzu ve kimin niye yuhaladığını.
siteyi kullanmayı pek bilmiyorum bunu da düşünmeleri lazım.durduk yere hiç agresif cevap vermedim. adil olacaksak “boşan ,sen kimsin yahu nerden bilelim “ tarzı söylemlerde pek normal cevaplar değil sanki bafelix.Kim olduğumun hiç ama hiç önemi yok zor olmasa gerek adıma tıklayıp post okumak teşekkür ederim

Biraz düzgün konuşmayı, kendinizi güzel ifade etmeyi öğrenseydiniz keşke bu süre zarfında belli ki bilmiyorsunuz
Sizin tarzınıza ve cevabınıza uygun bir cevap vermiş bence.Kadın burda gelmiş aynı dertten muzdarip olanlara umut olmak istemiş,tavsiyeler vermiş,çok zor değil geçmiş olsun deyip geçmek.

Sizin tarzınıza ve cevabınıza uygun bir cevap vermiş bence.Kadın burda gelmiş aynı dertten muzdarip olanlara umut olmak istemiş,tavsiyeler vermiş,çok zor değil geçmiş olsun deyip geçmek.

Tamam siz öyle dersiniz. Kendi yorumunuzla ilgilenin lütfen. Konu sahibinin avukatlığını üstlenmenize gerek olduğunu düşünmüyorum

Siz zaten benim kim olduğumu sorup duruyorsunuz hikayemi okumasanızda olur anlatmak zorunda da değilim

Okumak gibi bir isteğim yok zaten. İlk konu açtığınızda tıklamıştım profilinize. Benimle şahsi husumetinizi bir kenara bırakıp sadece yazdığıma odaklansanız iyi olur. Adıma tıklayıp okuyun diye akıl vermişsiniz ya o yapılamıyor işte profilinizi kısıtladığınız için. Bir papatya çayı içip sakinleşin bence

Adınıza sevindim, inşallah daha iyi olursunuz.
Psikolojik rahatsızlıklar bi anda sıfırlanmıyor ne yazık ki (kaygı, okb vs), takip/dikkat edilmezse tetiklenebiliyor ama pes etmemek lazım. Minimum seviyeye iniyor gayret edince, yardım alınca. Siz de bunu başarmışsınız. Tebrik ederim.
Herkesin şifa bulduğu yöntem farklı tabii, o yüzden -imkanlar dahilinde- mutlaka uzman yardımı almak gerekiyor.
Bundan sonra daha da mutlu olun 🌸

Adınıza sevindim, inşallah daha iyi olursunuz.
Psikolojik rahatsızlıklar bi anda sıfırlanmıyor ne yazık ki (kaygı, okb vs), takip/dikkat edilmezse tetiklenebiliyor ama pes etmemek lazım. Minimum seviyeye iniyor gayret edince, yardım alınca. Siz de bunu başarmışsınız. Tebrik ederim.
Herkesin şifa bulduğu yöntem farklı tabii, o yüzden -imkanlar dahilinde- mutlaka uzman yardımı almak gerekiyor.
Bundan sonra daha da mutlu olun 🌸
Teşekkür ederim

Merhaba ben iyileşeli 1 yıl olmuş artık iyileştim diyerek geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum aslında üyeliğimi dondurmuştum ama ya benim gibi olanlar varsa diyerek geri aktifleştirme gereği duydum.Bu süreçte beler yaptım
—Canım annem yanıma yerleşti 6 ay kadar destek oldu
—Ben önceden neleri seviyorsam üzerine ekleyerek kendime uğraşlar buldum beynimi de bedenimi de hiç boş bırakmadım
—Yaptığım katıldığım etkinlikler istemeyerek acı vererek olsa da devam ettim bir süre sonra zevk aldığımı farkettim
—Zaten namaz kılan biriydim bu sefer daha sıkı sarıldım Rabbimle iletişimimi güçlendirdim
—Bebeğimle oynadım güldüm sarıldım çok sarıldım her hastalandığında acıyı kendi canımda hissettim neden bilmiyorum ama hastalık aksilikler beni bebeğime daha çok bağlamıştı
—Sevdiğim insanlarla ara verdiğim görüşmelerime tekrar başladım uzun kahve sohbetleri alışveriş bunlar bana eve döndüğümde kendimi ödüllendirmiş gibi hissettirdi hep.
—Takıntılarıma sen bi kenarda dur ben şu işimi halledecek diyerek küçük küçük aralar verdim sonra bu aralar uzamaya başladıkça ona veda ettim.
Canlarım aklıma gelenler bunlar yazan yardım almak isteyen olursa buralardayım.Bu bir hastalık utanmayın utanacak siz değilsiniz sizi kınamaya çalışanlara benim gibi haddini (iyileşerek) bildirecek kıvama da geliyorsunuz Allah büyük umudunuzu hiç kaybetmeyin.
Merhaba abla , bende yaşıyorum yüksekten atlama korkusu birine zarar verme korkusu ve göz tiki olma korkusu gözümü kapatıp açarım sürekli diye çok korkuyorum ne yapabilirim

Merhaba abla , bende yaşıyorum yüksekten atlama korkusu birine zarar verme korkusu ve göz tiki olma korkusu gözümü kapatıp açarım sürekli diye çok korkuyorum ne yapabilirim
Göz kırpma tiki korkusu için şunu söyleyebilirim: diyelim ki böyle bi huy edindiniz ne olacak, en kötü ne olabilir bununla ilgili ?insanız tiklide olabiliriz , hasta da olabiliriz hiçbiri kalıcı değil önce bir kabullenelim kendimizi.Yazdığınız korkuların atlama ,zarar verme olanlarını bende yaşadım ama bu sende biliyorsun bu eylemi gerçekleştirmeyeceğimiz için aklımıza geliyor, aklınıza geldiğinde üzerine hiçbirşey eklemeden yorum vs gitmesini bekleyin.

Sizdede mi doğum sonrasında OKB oluştu benimde çok zor dönemler olmuştu ilaç tedavisi ile atlattım bende

Back
X