adam gibi bi arkadaşı olmamış bu zamana kadar hepsi keş ve alkol alan insanlarmış...ilk nişanlandığımız dönemde annesi hep kızım ben yıllardır çabalıyorum beceremedim yaparsan sen yaparsın bunu dedi bende nedenki arkadaşı olmasınmı anne bukadar sıkılmaz bi insan dediğimde sonradan olacakları bilmiyordum

bi akşam işden çıkıcam eşim ozamanlar 5 aylık falan nişanlıydık ve bana bi arkadaşıma uğrayıp gelcem dedi...neyse saat geldi çattı gelen giden yok ben avm nin önünde bekle bekle saat odu akşam 11 neyse arıyorum tel kapalı,akşam 6 da ewden çıkmış yok piyasada annesi çıldırdı işte yine arkadaşlarına takıldı falan diye deliriyo ama...eşim ailesine bu konuda çok çektirmiş ewe gelmemeler içkili gelmeler falan arkadaşlarının arasında uyuşturucu kullananlar bile varmış...ve gece 1 gibi ewe geldi ewlerimiz yakın annesi beni aradı gel kızım bak haline dedi gittim eşim gayet yüzsüz yaa hüseyinle muhabbete daldık oturdum kaldım bi baktım saat 10 işden çıkıp serwisiyle gelmiştir kontörlü telden ararım dedim arkadaşımda bende tkntr var ararsın deynce aramadım sonra geç kaldım bu başladı böle böle saçmalamaya

tabi ben oldukça cazgır sinirlenince ciddi anlamda tehlikeli biri olarak bi açtım ağzımı bitti dedim arkadaş falan yok öyle bir bağırmışımki kayınvalidem gözlerini pörtleterek bana baktığını hatırlatıyorum en son

ve kimseyle görüşemedi bir daha hattını dahi değiştirdim görüşürse neler yapabilceğimi az çok kestirdiğinden biraz geri çekildi daha sonra baktım bu hüseyinle yolda karşılaştık yanımıza geldi eşimde bi tedirgin tanıştırmaya kalktı bak dedim arkadaşına ben sizin ne olduğunuzu ne yaptığınızı biliyorum brdaha benim nişanlıma slm dahi verme sen adam olsan nişanlısını işinden almaya giden adama gel içelim demessin yanımdaki adam olsa sana takılmaz ama bundan sonra görüşürseniz senin açındanda yanımdakinin açısındanda iyi olmıycak buarada annesi fellek fellek bu adamı ve diğer arkadaşlarını arıyor çıldırmış vaziyetteydi okadar kızgındı eşimin çewresine...o yüzden bana arkadaş anlamında bi güwen vermedi eşim kuaförü var bitek onunla görüşür oda kuaför salonunda

benimde arkadaşlarım uzak ve eşime koyduğum çizgide bende ona saygı duyarak kalkıp uzak yerlerdeki arkadaşlarımla görüşmüyorum...bu konuda tawrım bu yüzden işte eski ortamındaki herkes şuanda ya uyuşturucu bağımlısı yada satmaktan ceza ewinde sizde olsanız böle çewresi olan bi insanla nişanlıykende ewliykende diken üstünde olurdunuz çok zordu hep takip hep takip...eşim zaten hep söler arkadaşa ihtiyacım yok ben seninle herşeyi paylaşabiliyorum diye...kayınvalidemde hala der sen olmasan benim oğlum şimdi kimbilir nerelerdeydi der...