• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okeye beşinci..

DiDee

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1.402
1.702
658
İyi geceler herkese..

Yarın ailemin yanına gidiyorum,bir hafta evde olmayacağım,günlerdir çocuk hastaydı,perişan haldeydim koltuk tepelerinde yattım.Bugün beraber son gecemiz,hiç olmazsa sarılıp uyuyalım diye hiç uykum olmadığı halde gidip peşinden yatağa girdim, telefonda okey oynuyor..
Biraz baktım dahil oldum sorular sordum falan..Sonra gayet sakin “sana iyi eğlenceler canım diyip” döndüm.Bitiyor dedi (niyeyse )
Birkaç dakika durabildim sinirden, şuan mutfakta adaçayı içiyorum :işsiz:
Kendi kendime düşünmektense yazıp rahatlamak istedim..

Odun,öküz ,dangoz gibi kelimeler kullanmazsanız sevinirim,çünkü genel olarak ilgisiz biri değildir.Bu önemli bir detay..
Şuan üzgün de değilim aslında , hesap vermesini falan hiç beklemiyorum mesela, ya da sitem etmeyi istemiyorum, çünkü mutluluğumu beklenti sıfırlamayı öğrenmeme borçluyum diyebilirim.
Canım sakince atışmak istiyor gibi ..Ne biliyim..

banada ada cayi yapsana canim cekti :KK200:

git git sonra pisman olursun

Cuma dönmüştü o da , iki üç gecedir o da yoktu evde ..Valla bişey yapmıcaktım ya :KK51:özledim sarılıp uyuyalım dedim(Tabi bu bişey gelişmeyeceği anlamına gelmiyordu )

Ama şuan gitmem söz konusu değil.Sabah sırnaşacak biliyorum,sinirim geçmiş olursa bakarız artık..
Belki gidip dönmeyeceğim,ben yanına gider gitmez oyundan çıksa ayıp mı olacaktı acaba ordaki 3 tane gereksiz elemana..

Parantez icinde yazdiginiz 'niyeyse' kismini gercekten anlamadiniz mi:KK48:
Anladım da onun söylemesi komik geldi . Bi de direkt cinsellik kastetmemiştir eminim, bizde planlı olmuyor hep doğaçlama hep spontane ..

bizimkide basimda bekliyor oda yarin gidiyor bende burdan cikamiyorum surda cocuk uyumus iki lak lak edicem :işsiz: oyh

İkinciyi deviriyorum gell :eğlence:

Ekinezya -ıhlamur da koydum sadece adaçayı kafa yapmaya yetmez diye... Az sersemlesem yeter ..
Adaçayında kafein var uykunu açar canım.
Madem iki tane içtin git hadi bitmedi mi oyun aaa de öpüşüp barışın:)) Uzatmayın bence madem bir yere gideceksiniz;)

Normalde ilgili biriyse, sorun ne anlamadim? Icinizi dökmek istemissiniz de neyi doktugunuzu de anlamadim?

Normalde ilgili ama yarın gidecek olan eşe ayıp olmuyor mu elin bitmesini beklemek? Üstelik ben de takip ettim bir süre ..
E baktım uzadı,ben de öyle dizilerdeki gibi adamın elindeki bardağı alıp kenara koyup yakınlaşıcak yapıda değilim, oyunu niye böldün falan derse Allah korusun yani :sinirli:

Back
X