Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkokiedog bliss shuttle anne cantası kull. var mı?siz hangi markayı önerirsiniz?
arkadaşlar anne cantası almak istiyorum.daha cok okiedog marka cantaları öneriyolar ben de okiedog bliss shuttle modelini begendim.ama galiba biraz buyuk bi model.hiç bu modeli kullanan ya da baska bi model veya marka önerecek olan var mı aranızda
arkadaşlar anne cantası almak istiyorum.daha cok okiedog marka cantaları öneriyolar ben de okiedog bliss shuttle modelini begendim.ama galiba biraz buyuk bi model.hiç bu modeli kullanan ya da baska bi model veya marka önerecek olan var mı aranızda
Canım ben dahoma sumo modelini aldım cok da memnunum. Hem sırt cantası olarak kullanılması büyük avantaj. Hem bebeği hem onu tek tasımak zorunda kaldığında cok kullanışlı oluyo. Büyüklüğü de benim için idealdi. Kullanışlı bi çanta tavsiye ederim
Canım ben dahoma sumo modelini aldım cok da memnunum. Hem sırt cantası olarak kullanılması büyük avantaj. Hem bebeği hem onu tek tasımak zorunda kaldığında cok kullanışlı oluyo. Büyüklüğü de benim için idealdi. Kullanışlı bi çanta tavsiye ederim
canım sumo modelini ben çok beğeniyorum ama büyük bi tane aldım. ben daha günlük biraz küçük ve klasik bişey istiyorum celeb modeli şu sıra aklımda renkte kararsızım