Oksapar 4000 mg

Ckmkebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
383
102
53
32
Merhaba herkese. Bugün doktora gittim oksapar 4000 mg iğne verdi. Normalde coraspirin de kullanıyorum. Şimdi iğneyle birlikte coraspirin kullanan var mı? Doktora sordum ama pek anlayamadım.

Genelde birlikte kullanılır. Ben de kullandım.

Merhaba herkese. Bugün doktora gittim oksapar 4000 mg iğne verdi. Normalde coraspirin de kullanıyorum. Şimdi iğneyle birlikte coraspirin kullanan var mı? Doktora sordum ama pek anlayamadım.
Bi gebelik kaybiniz ya da pıhtılaşma testi sonucunuz da sorun mu var , ya da tedavi ile mi hamile kaldınız? Genelde bu durumlarda verilir .

Bi gebelik kaybiniz ya da pıhtılaşma testi sonucunuz da sorun mu var , ya da tedavi ile mi hamile kaldınız? Genelde bu durumlarda verilir .
İlk gebeliğimde kalbi durdu. Hiç bi test yaptırmadım devlet hastanesindeki doktorum verdi. Özeldekinden istedim veremem demişti. Kendiliğinden oldu

Devlet hastanesi o kadar kalabalık ki doktor ne yapacağını bilmiyor
Doğrudur. Içinize sinmezsw baska bir doktor görüşu daha alın. Ama hemen hemen herkes iğne ile hapı beraber kullanıyor.

İlk gebeliğimde kalbi durdu. Hiç bi test yaptırmadım devlet hastanesindeki doktorum verdi. Özeldekinden istedim veremem demişti. Kendiliğinden oldu
Basın sağ olsun Rabbım bu evladı size bağışlasın inşallah ama bence test yapılmadan iğne coraspirin verilmesi doğru değil.. gidip bi genetik ya da hematoloji bölümüne kan verin pıhtılaşma testi yapılsın bakın içiniz rahat etsin

Basın sağ olsun Rabbım bu evladı size bağışlasın inşallah ama bence test yapılmadan iğne coraspirin verilmesi doğru değil.. gidip bi genetik ya da hematoloji bölümüne kan verin pıhtılaşma testi yapılsın bakın içiniz rahat etsin
Tüp bebek tedavilerinde filan da önlem amaçlı kullandırılıyor bu kadar korkulacak bir şey değil bu iğneler.

Bende okudum kullananlarda eczaneci gün aşırı coraspirini kullanabilirsin dedi de korktum
Eczacılar saçmalar. Bence başka bir doktora daha gidin içinize sinsin. Ama sorun olacağını sanmam.

Çoğu dr birlikte veriyor ama bir dr da coraspinin bu tedavide etkisi yok yazdığını görmüştüm benim dr um da sadece oksapar verdi

Tüp bebek tedavilerinde filan da önlem amaçlı kullandırılıyor bu kadar korkulacak bir şey değil bu iğneler.
Evet ama galiba onlar sonuna kadar kullanmıyor 12. Hafta falan bırakıyormuş hani hiç test yapılmadan 9 ay kullanması dogru olur mu emin olmak için bi genetik ya da hematoloji ye gitsin dedim ama dr lar daha doğru bilir tabi 🤗

Amin inşallah çok teşekkürederim. Doktora söyledim oda yaptırabilirsin temiz çıkıpta sonra kan pıhtılaşması olabilir iğne verecem dedi bende yaptırmadım

Evet ama galiba onlar sonuna kadar kullanmıyor 12. Hafta falan bırakıyormuş hani hiç test yapılmadan 9 ay kullanması dogru olur mu emin olmak için bi genetik ya da hematoloji ye gitsin dedim ama dr lar daha doğru bilir tabi 🤗
Sonuna kadar kullanan da var diye biliyorum. Tedirgin olmasın konu sahibi. Elbette gitsin ben de git diyorum.

Coraspını sabah kahvaltıdan önce ac karınla kullanın igneyi de hergün aynı saatte kullanmaya özen gösterin göbekten kendiniz bir iki yaparsanız alışırsınız dayanılmayacak bir acı degil zaten Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepımıze 🤲🏻🤲🏻🌸

Back
X