Nerede oturuyorsunuz??Merhaba herkese 29 haftalik hamileyim her gun igne olmam gerekiyor elinde fazla olan yardimci olabilecek var midir
Nerde oturuyosunuz bende mevcutMerhaba herkese 29 haftalik hamileyim her gun igne olmam gerekiyor elinde fazla olan yardimci olabilecek var midir
Istanbul maltepedeyimNerde oturuyosunuz bende mevcut
Istanbul maltepedeyim kargoylada alabilirimNerede oturuyorsunuz??
Yani şöyle söylim benim elimde 6000 mg lik var bende kullandım eczane 4000 kalmadığı için 6000 lik verdi ayar yerinden 2000 mg dışarı sıkıyorum 4000 e getirip kullandım ve elimde 2 er kutuluk 8 adet kadar mevcut eğer bende öyle kullanabilirim derseniz hemen gönderirim ve doktoruma danışarak kullandım bilginiz olsunIstanbul maltepedeyim kargoylada alabilirim
Dolap uzerinden gonderiyorum ben yoksa cok yuksek kargo cikiyorIstanbul maltepedeyim
Benim durumda senin gibi sigorta olmadifi icin 156tl istiyorlar 1 kutuya malesef
Malesef sigartasi bi saglik güvencesi olmayanlara 256tl fiyati suan kendim aldigim icin biliyorumSgk'dan sadece sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Bundan bir kaç sene önce 53 TL gibi bir ücreti vardı. Pazartesi bi arayıp öğrenin.
Malesef sigartasi bi saglik güvencesi olmayanlara 256tl fiyati suan kendim aldigim icin biliyorum
Tabikide boylesi daha iyiAncak doktora gidip ilaç alsa bundan daha çok fiyatlar çıkacaktır. O yüzden böyle bir ödeme yapmak mantıklı geliyor.
Banada oluyor aynisi endiselenme gerekli dozu aliyoruz. Önemli olan süreklilik. Hemşireler de ignenin havasını aliyim derken ilacı akitiyor disariyakızlar bu ıgneyı ben de hergun yapıyorum ama şırıngayı bazen actıgımda ucunda sanki ılac oluyor gıbı anlayamadım ılac damlıyor olabılır mı??hanı dozu 4000 damla damla hergun eksıkmı yapıyorum dıye tedırgın oluyorum da sizin başınıza gelıyor mu öyle bısey
Sigorta olunca ne kadara geliyor kutusu? Rapor çıkınca ne kadar?Benim durumda senin gibi sigorta olmadifi icin 156tl istiyorlar 1 kutuya malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?