Oksapar iğne 4000

Dygdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
3
2
1
35
Merhaba herkese 29 haftalik hamileyim her gun igne olmam gerekiyor elinde fazla olan yardimci olabilecek var midir

kızlar bu ıgneyı ben de hergun yapıyorum ama şırıngayı bazen actıgımda ucunda sanki ılac oluyor gıbı anlayamadım ılac damlıyor olabılır mı??hanı dozu 4000 damla damla hergun eksıkmı yapıyorum dıye tedırgın oluyorum da sizin başınıza gelıyor mu öyle bısey

Istanbul maltepedeyim kargoylada alabilirim
Yani şöyle söylim benim elimde 6000 mg lik var bende kullandım eczane 4000 kalmadığı için 6000 lik verdi ayar yerinden 2000 mg dışarı sıkıyorum 4000 e getirip kullandım ve elimde 2 er kutuluk 8 adet kadar mevcut eğer bende öyle kullanabilirim derseniz hemen gönderirim ve doktoruma danışarak kullandım bilginiz olsun

kızlar bu ıgneyı ben de hergun yapıyorum ama şırıngayı bazen actıgımda ucunda sanki ılac oluyor gıbı anlayamadım ılac damlıyor olabılır mı??hanı dozu 4000 damla damla hergun eksıkmı yapıyorum dıye tedırgın oluyorum da sizin başınıza gelıyor mu öyle bısey
Banada oluyor aynisi endiselenme gerekli dozu aliyoruz. Önemli olan süreklilik. Hemşireler de ignenin havasını aliyim derken ilacı akitiyor disariya

Back
X