Oksapar iğne ve kanama

Ece senay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
747
462
33
Herkese merhaba, bugün kesemi gördük 5 haftalık hamileyim. Daha önce iki kalp durması sonucu kürtaj oldum ve genetik teste pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Bugün doktorum oksapar iğneye başlattı ve 4 bucukta iğne oldum az önce peçeteye kan geldi. Bu durumu yaşayan var mı ?

Merak ettiğim iğneye devam ediyor musunuz? Doktora göründünüz birşey dedi mi?

Merak ettiğim iğneye devam ediyor musunuz? Doktora göründünüz birşey dedi mi?
Daha önce kayıplarım olduğu ve pıhtılaşma bozukluğum olduğu için ilaç ve iğneyi kesemem dedi doktorum progestan ilaç verdi çok şükür durdu lekelenmem ama iğnenin yan etkisi yapabiliyormuş bu şekilde

Hangi genlerinizde var acaba öğrenebilir miyim?

Ece hanım merhaba bende kullanıyorum iğneyi kanamanız iğne yaptığınız bölgede olduysa çok normal. Hatta ilerleyen haftalarda daha fazlada görebilirsiniz bunu iğnenin dozu fazla geldiğinde özellikle görülüyormuş iğne dozunun yeterli olup olmadığına 3-4 ay civarlarında bir testle bakıyorlar ona göre azaltıp-çoğaltabiliyorlar bu iğneyi kullanırken ayda max 1 kilo almaya dikkat edin aksi taktirde dozajı artırmak gerekiyor oda anne için daha zorlayıcı oluyor malesef

Kanama vajinal yolla oldu doktoruma göründüm ama normal olabilir dedi progestan ilaca başlattı. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…