Oksapar kullananlar yardımcı olur musunuz ?

Bende oksapar kullanıyorum ilk başlar başlamaz doktorum raporu çıkarttı o nedenle ücret ödemedim ama 1000 lira civarı bir kutusu ve içinde 10 tane var yani bir ay için 3 kutu almak gerekiyor. Doktorun rapor çıkarmalıydı bittiği zaman sürekli kadın doğuma yazdırmana gerek yok rapor süresi boyunca sağlık ocağı doktorları da yazıyor :) karından bacaktan koldan yapılabiliyor ama benim doktorum karın en geniş alan genelde hep oradan yapmanı tavsiye ederim özellikle ilk 3 ay demişti ben 5.5 aylığım hâlâ göbekten yapıyorum ilk zamanlar çok ağrıtıyordu morarmalar kanamalar ki kendim sağlıkçıyım ona rağmen oluyordu bu senin yapmanla alakalı değil vücudun hassasiyetiyle alakalı böyle şeyler olursa korkma vücut ilerleyen dönemlerde alışıyor ağrıya da alışıyorsun morarmalar da azalıyor zaten gittikçe pratikleşiyorsun. İlaç yakıyor bu nedenle birden boşaltmanı tavsiye etmem yavaş yavaş gönder ilacı yapacağın bölgeyi iğneyi batırırken sık ki batarken canın ağrımasın daha sonra boşaltırken gevşet biraz ve dediğim şekilde boşalt ilacın tamamen boşaldığından emin olduktan sonra iğneyi çıkar. Hergün aynı saatlerde uygulamaya mümkün oldukça özen göster🌸 karnın sağ sol üst al her bölgesine rahatlıkla yapabilirsin
Merhaba yazınızı okudum cevaplarsanız çok memnun olurum. doktorum bana oksapar yazdı şu an transfer aşamasındayım çok fazla iğne ve ilaç kullandığım için ayağımda kızarmalar olmuştu bundan dolayı yazdı birkaç gün önce kadın doğuma ve kalp damara gittim ama bana yazmadılar herhalde Özel hastanede tedavi gördüğüm için kesinlikle yazmadılar yardımcı olmadılar siz oksa para raporlu mu aldınız bebek göründükten sonra kalp atışı duyulduktan sonra mı nasıl temin ettiniz cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler

Merhaba yazınızı okudum cevaplarsanız çok memnun olurum. doktorum bana oksapar yazdı şu an transfer aşamasındayım çok fazla iğne ve ilaç kullandığım için ayağımda kızarmalar olmuştu bundan dolayı yazdı birkaç gün önce kadın doğuma ve kalp damara gittim ama bana yazmadılar herhalde Özel hastanede tedavi gördüğüm için kesinlikle yazmadılar yardımcı olmadılar siz oksa para raporlu mu aldınız bebek göründükten sonra kalp atışı duyulduktan sonra mı nasıl temin ettiniz cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler
Alakası yok özel hastaneyle ben de özel hastanede tedavi görüyorum bu süreçte devlete asla da gitmedim ama bana yazdı doktorum ve rapor da çıkardı uzun süre kullanım olacak diye. Yani ben raporla aldım raporla ücretsiz raporsuz açıktan alırsanız 1500 civarı. Ben daha değil kalp atışı duymak bebek görünmek bende kese bile görünmemişti daha direkt hcg verdim kanda gebelik olduğunu öğrenince de direkt doktoruma gittim iğneyi raporladı verdi ve aldım

Alakası yok özel hastaneyle ben de özel hastanede tedavi görüyorum bu süreçte devlete asla da gitmedim ama bana yazdı doktorum ve rapor da çıkardı uzun süre kullanım olacak diye. Yani ben raporla aldım raporla ücretsiz raporsuz açıktan alırsanız 1500 civarı. Ben daha değil kalp atışı duymak bebek görünmek bende kese bile görünmemişti daha direkt hcg verdim kanda gebelik olduğunu öğrenince de direkt doktoruma gittim iğneyi raporladı verdi ve aldım
Teşekkür ederim yorumunuz için benim gittiğim hastanenin SGK ile anlaşması yok özel recete ediyor.Devlete gittiğimde ise özel olduğu için tepki gösteriyorlar neden bize geldin özel al o zaman anlatamıyorum ki yaşım 41 oldu devlet bana tüp bebek hakkını vermiyor ilaçlar çok pahalı bari onları karsilasin oda yok.Siz gebelik testiniz pozitif çıkınca mi rapor ettirdiniz.Doktor bana teste kadar verecek kesin dünden başlattılar oksapara ama henüz almadim.

Teşekkür ederim yorumunuz için benim gittiğim hastanenin SGK ile anlaşması yok özel recete ediyor.Devlete gittiğimde ise özel olduğu için tepki gösteriyorlar neden bize geldin özel al o zaman anlatamıyorum ki yaşım 41 oldu devlet bana tüp bebek hakkını vermiyor ilaçlar çok pahalı bari onları karsilasin oda yok.Siz gebelik testiniz pozitif çıkınca mi rapor ettirdiniz.Doktor bana teste kadar verecek kesin dünden başlattılar oksapara ama henüz almadim.
Anladım tüp bebek süreciyle alakalı olduğu için bilemedim ama bence her türlü yazılması gerekilir çok pahalı bir ilaç bir kutusu 1500 ve içinde 10 tane var hergün bir tane kullanılırsa 1 ayda 3 kutu demek oluyor bu. Ben dediğim gibi kan verdim kanda hcg den gebelik olduğunu görünce de direkt doktorum iğneyi raporladı

Anladım tüp bebek süreciyle alakalı olduğu için bilemedim ama bence her türlü yazılması gerekilir çok pahalı bir ilaç bir kutusu 1500 ve içinde 10 tane var hergün bir tane kullanılırsa 1 ayda 3 kutu demek oluyor bu. Ben dediğim gibi kan verdim kanda hcg den gebelik olduğunu görünce de direkt doktorum iğneyi raporladı
Pozitif sonucu sonrasi rapor ettirdiginizi yazmışsınız kaçırdım orayı bende ugrasicam yazdırmak için tekrar teşekkürler 💓

Pozitif sonucu sonrasi rapor ettirdiginizi yazmışsınız kaçırdım orayı bende ugrasicam yazdırmak için tekrar teşekkürler 💓
hiç değilse uğraşma sürecinizde boşuna vakit kaybetmeyin o sırada bir kutu alın eczaneden ücretini verip bu sürede kullanın en azından uğraşırken emekleriniz boşa gitmesin dünden başlamanız gerekiyormuş çünkü sanırım bu önemli bir iğne dikkat etmek gerekiyor

hiç değilse uğraşma sürecinizde boşuna vakit kaybetmeyin o sırada bir kutu alın eczaneden ücretini verip bu sürede kullanın en azından uğraşırken emekleriniz boşa gitmesin dünden başlamanız gerekiyormuş çünkü sanırım bu önemli bir iğne dikkat etmek gerekiyor
Evet siparişini verdim ama eczacim dönüş yapmadi gelse hemen arardı .Bugünde kullanmadım yarın gelir umarım çünkü bacaklarım domates gibi kızarık Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun çok zor isler.

Doktor bana keseyi gördükten sonra rapor yazıcaz dedi
Merhabalar yazdıklarınızı okudum da, sizin gebelikleriniz daha keseye ulaşamadan sonlanıyor. Sanıyorum pıhtılaşma probleminiz yoğun olduğu için. Benim de öyleydi. 2 kimyasal bir kalp durması sebepli 3 gebelik kaybım var. Tavsiyem korunmayı bıraktığınız ay ecopirine başlayın hazırlık aşamasında yani ve çift çizgiyi gördüğünüz an ecopirin+oksapar olacak şekilde doğuma kadar devam edeceksiniz. Keseyi görmeyi beklerseniz yeniden kaybedersiniz. Doktorlar ezbere hareket ediyor bazen kendinize işini bilen tecrübeli bir perinatolog bulun. Ben bu şekilde oğlumu sağlıkla kucağıma aldım çok şükür 🙏🏻 sürece hakimim yani başka sorunuz olursa da yardımdı olurum 🌸

Back
X