Oksapar kullanmış olanlar

Zerrin2078

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
21
4
1
40
Merhaba arkadaslar.16 hafta 5 gunluk hamileyim. Oksapar 04 iğne kullanıyorum. Ama piyasada malasef bulunmuyor. Doğum yapmıs elinde olan varmı. Yada bulunduğu sehir de bulan varmı. Pıhtı sebebiyle kullanmak zorunda oldugum iğne

Virüs için kullanılıyor diye piyasada olan toplanmış diye duydum. Çok arayan var ama bulamıyoruz diyor. Doktorunuzla konuşun, yanıdık eczane varsada getirtmeyi deneyin Allah yardımcınız olsun inşallah

Depolarda yok diyorlar. Eczanelerde kalmış mı diye araştırın. O şekilde bulabildim ben.

Virüs için kullanılıyor diye piyasada olan toplanmış diye duydum. Çok arayan var ama bulamıyoruz diyor. Doktorunuzla konuşun, yanıdık eczane varsada getirtmeyi deneyin Allah yardımcınız olsun inşallah
Bildiğiniz olan eczane varmı.

Bugün yakın bir arkadaşım için neredeyse tüm ecza depolarını her şehirden eczaneleri aradık fakat aldığımız cevap belli YOK. Var olan da satmak istemiyor çünkü devlete daha fazla fiyata satiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…