Oksapar ve coraspin aynı anda kullandım ve kontrole gittiğimizde kese arkasında kanama alanı görünüyor ikisi bir arada ağrı gelmiş olabilir, sadece oksapar kullan dedi doktor ve 1 hafta çok ayakta kalma dedi, kanama alanını görünce de coraspini kesti. Bekliyorum ben de. Coraspin çok masum görünüyor da bana yaramadı belki yarayan vardır.Kızlar ben hipo hipo hastasıyım. Hipo hastaları da hamileyken mutlaka kan sulandırıcı kullanması gerekiyor bu konuyu bayağı araştırmıştım. Oksapar kullanıyorum zaten, ilk gebeliğimde de oksapar kullandım. Ama topiklerde gördüğüm kadarıyla çoğu tüp bebek hastası oksapar ve coraspin aynı anda kullanıyor. Bende transfer sonrası kullanmaya başladım. Beraber kullanıp sorun yaşayan var mı ? Ya da doktorunuz neye göre ikisini birden kullandırdı ? Hemşirem coraspine şuan için grek yok sadece oksapar kullan. Ama kararı sana bırakıyorum dedi..emin olamıyorum coraspini kessem mi, sorun olur mu. Transfer günümü de sayarsak bugün 3. Gün
Çok teşekkür ederim cevap için canım, hemşire bana sana bırakıyorum ama şuan kullanmanı gerektirecek bir durum yok. Hamilelik gerçekleşirse, ileriki haftalarda eğer pıhtılaşma net teşhisi konulursa ya da tansiyon varsa coraspin öneriyoruz. İçmene gerek yok dedi. Bırakacağım bende o yüzden. Dikkat et canım, bir an önce geçer inşallahOksapar ve coraspin aynı anda kullandım ve kontrole gittiğimizde kese arkasında kanama alanı görünüyor ikisi bir arada ağrı gelmiş olabilir, sadece oksapar kullan dedi doktor ve 1 hafta çok ayakta kalma dedi, kanama alanını görünce de coraspini kesti. Bekliyorum ben de. Coraspin çok masum görünüyor da bana yaramadı belki yarayan vardır.
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip eylesin
Ben 8. Haftaya kadar oksapar ve coraspirin aynı anda kullandım 8. Hafta da kanama olunca her ikisinide bıraktırdılar 12. Hafta da bir gün oksapar bir gün coraspirin içtim yine 16. Hafta da kanama olunca coraspirini tamamen kestiler çünkü coraspirin okspardan daha etkili bir kan sulandırıcı Doktorum öyle demişti oksapar kısa süreli kanamalar yapıyor ama coraspirinin yarattığı kanamayı durdurmak biraz daha zordur dedi oksaparı da bir gün kullanıyordum diğer gün boş geçiyordum birer gün arayla kullanıyordum 18. Haftada yine kanama yaşayınca detaylı ultrasona girdim kan testleri yapıldı her şey yolunda görüldüğü için oksaparı da bıraktırdılar. 30. Hafta da sadece coraspirine başlayacağımızı söyledi doktorKızlar ben hipo hipo hastasıyım. Hipo hastaları da hamileyken mutlaka kan sulandırıcı kullanması gerekiyor bu konuyu bayağı araştırmıştım. Oksapar kullanıyorum zaten, ilk gebeliğimde de oksapar kullandım. Ama topiklerde gördüğüm kadarıyla çoğu tüp bebek hastası oksapar ve coraspin aynı anda kullanıyor. Bende transfer sonrası kullanmaya başladım. Beraber kullanıp sorun yaşayan var mı ? Ya da doktorunuz neye göre ikisini birden kullandırdı ? Hemşirem coraspine şuan için grek yok sadece oksapar kullan. Ama kararı sana bırakıyorum dedi..emin olamıyorum coraspini kessem mi, sorun olur mu. Transfer günümü de sayarsak bugün 3. Gün
Hımm anladım canımm. Sağlıkla kucağına al inşallah. Anladığım kadarıyla ikisi birlikte sıkıntı ya ben kestim bugün coraspini. İlk gebeliğimde doğuma kadar sadece oksapar kullanmıştımBen 8. Haftaya kadar oksapar ve coraspirin aynı anda kullandım 8. Hafta da kanama olunca her ikisinide bıraktırdılar 12. Hafta da bir gün oksapar bir gün coraspirin içtim yine 16. Hafta da kanama olunca coraspirini tamamen kestiler çünkü coraspirin okspardan daha etkili bir kan sulandırıcı Doktorum öyle demişti oksapar kısa süreli kanamalar yapıyor ama coraspirinin yarattığı kanamayı durdurmak biraz daha zordur dedi oksaparı da bir gün kullanıyordum diğer gün boş geçiyordum birer gün arayla kullanıyordum 18. Haftada yine kanama yaşayınca detaylı ultrasona girdim kan testleri yapıldı her şey yolunda görüldüğü için oksaparı da bıraktırdılar. 30. Hafta da sadece coraspirine başlayacağımızı söyledi doktor
En doğru yol bildiğin yol. Coraspinle birlikte oksapar kanama yapıyor, bizde kanama Alanı küçük şükür, kontrol zamanı öğreneceğiz. Direkt coraspini kesti doktor ve tüp bebek tedavilerinde oksapar veriliyormuş genelde.Hımm anladım canımm. Sağlıkla kucağına al inşallah. Anladığım kadarıyla ikisi birlikte sıkıntı ya ben kestim bugün coraspini. İlk gebeliğimde doğuma kadar sadece oksapar kullanmıştım
Aminn inşallah sağ ol canım benm. Oksapar’ı evet direk göbekten vuruyorum. Başka iğne kullanmıyorum zaten, diğer kullandıklarım hap. İlk trimester de ben doktorumun söylediği aralıklarda gidiyordum. Ama arayı sık tutuyordukEn doğru yol bildiğin yol. Coraspinle birlikte oksapar kanama yapıyor, bizde kanama Alanı küçük şükür, kontrol zamanı öğreneceğiz. Direkt coraspini kesti doktor ve tüp bebek tedavilerinde oksapar veriliyormuş genelde.
Güzelce tutunsun bebeğin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Oksaparı nasıl kullanıyorsunuz aynı göbekten vurulan diğer tüp bebek iğneleri gibi mi?
Bir de ilk trimesterde ne kadar sürede bir doktora gitmek gerekiyor?
Merhaba bende size benzer bir durum yaşıyorum 7.haftada kanama olunca coraspirin kesildi oksapar devam ettim sonra yine kanama olunca 3gün ara verip gün aşırı devam ettik yine kanama oldu 10.haftadayımBen 8. Haftaya kadar oksapar ve coraspirin aynı anda kullandım 8. Hafta da kanama olunca her ikisinide bıraktırdılar 12. Hafta da bir gün oksapar bir gün coraspirin içtim yine 16. Hafta da kanama olunca coraspirini tamamen kestiler çünkü coraspirin okspardan daha etkili bir kan sulandırıcı Doktorum öyle demişti oksapar kısa süreli kanamalar yapıyor ama coraspirinin yarattığı kanamayı durdurmak biraz daha zordur dedi oksaparı da bir gün kullanıyordum diğer gün boş geçiyordum birer gün arayla kullanıyordum 18. Haftada yine kanama yaşayınca detaylı ultrasona girdim kan testleri yapıldı her şey yolunda görüldüğü için oksaparı da bıraktırdılar. 30. Hafta da sadece coraspirine başlayacağımızı söyledi doktor
Sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah sağ salim kavuşunMerhaba bende size benzer bir durum yaşıyorum 7.haftada kanama olunca coraspirin kesildi oksapar devam ettim sonra yine kanama olunca 3gün ara verip gün aşırı devam ettik yine kanama oldu 10.haftadayım
Çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun kucağı dolsun,o zaman benimkise öyle olacak sürekli duruma göre bırakıp başlıcam tamamen bırakılabilcekmi acaba bilmiyorumSağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah sağ salim kavuşun
Ben oksaparı hala düzenli kullanmıyorum sürekli değişiyor bi devam ediyorum bi bırakıyorum çok şükür bir sorun olmadı
uzun bir süreç gebelik o yüzden hiç belli olmuyor ben normalde bir daha başlamayacaktım ama şimdi 32. Haftada tansiyon yükselmesi olunca yine başladım bu hafta kullanmayaÇok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun kucağı dolsun,o zaman benimkise öyle olacak sürekli duruma göre bırakıp başlıcam tamamen bırakılabilcekmi acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?