Gebeliğe Hazırlık Oksapar’a rağmen düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PsikSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
262
60
48
35
Kızlar merhaba..Bir kaç gün önce 3. Gebeliğimin de sona erdiğini bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.9 haftalık olması gerekirken kalbi durmuş maaleaef.2 tane progestan,aspirn ve 4000 lik oksapar kullanmamı istemişti doktorum.Tüm bunlara rağmen maalesef yine olmadı.Genetk test kromozom testi rahmi filmi işlemleri yapıldı cok şükür bariz sorun yok.Oksapar az gelmiş olabilir mi insan bir sebep arıyor :/ Benim durumumda olan arkadaşlar var mıdır 🤷🏻‍♀️ sizler neler yaptınız

Bilgim yok Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar merhaba..Bir kaç gün önce 3. Gebeliğimin de sona erdiğini bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.9 haftalık olması gerekirken kalbi durmuş maaleaef.2 tane progestan,aspirn ve 4000 lik oksapar kullanmamı istemişti doktorum.Tüm bunlara rağmen maalesef yine olmadı.Genetk test kromozom testi rahmi filmi işlemleri yapıldı cok şükür bariz sorun yok.Oksapar az gelmiş olabilir mi insan bir sebep arıyor :/ Benim durumumda olan arkadaşlar var mıdır 🤷🏻‍♀️ sizler neler yaptınız
Benimde aynı oldu 11 haftalık olması gerekirken oksapara rağmen 9 ncu haftada kalbi durmuş..şimdi hamileyim bu haftaya geldik şükür ama şu an yaşıyor mu bilmiyorum kalbi durdu mu bilmiyorum bu çok kötü bir his.. Allah yardımcımız olsun.. riskli gebelik uzmanı perinatoloji bölümünden randevu al git bakalım canım

Gecmis olsun, Allah sabir versin 🙌
Dusugun sebebi tum bunlardan bagimsiz olabilir. Bebek sagliksiz bir bebekti ve kalbi durdu belki de.. Kromozomal bir sorunu varsa ve yasamla bagdasmiyorsa bu haftalarda kalbi duruyor. Bebegin kromozom anomalileri de bizlerinkinden bagimsiz oluyor, yani dollenme sonrasi bebegin krozom olusumunda beklenmedik anomaliler gozlenebiliyor. Nasil ki saglikli iki bireyin down sendromlu bebegi olabiliyorsa, bahsettigim durum da ayni.
Down sendromu yasamla bagdastigi icin kalbi durmuyor ve anne karninda gelisimini tamamlayabiliyor. Sizinki farkli bir anomalidir ve kalbi durmustur diye dusunuyorum...

Eger arka arkaya bu durumu birden fazla kez yasadiysaniz genelde genetikli tup bebek onerirler. Allah yardimciniz olsun 🙏

Back
X