Oksaparı yaptıktan sonra damla olarak geri çıkan

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar merhaba Oksapar kullanıyorum bugün yaptıktan sonra Damla olarak normalmi

Eklentiler

• C1578B11-8525-4A08-BD4B-8538F8D79863.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 154
olmaz canım merak etme.morluklar çok normal ben göbeğimi tanımıyordum:)
Morluklar artık olmayınca iğneyi yaptıma emin olamıyorum canım şikayetim yokta şu damla kalmasaydı iyiydi hatta bir damlada şırıngada kalmış kafama takılıyor böyle iğneyi boşa yapmış gibi hissediyorum ama kalan kısmı gitmiştir sonuçta

gitmiştir canım rahat ol.yarın biraz daha dikkatli olursun

Evett canımm iğne kaynaklı ve morarmaa nın azalmış hali bu
Belki tamamen bünye ile alakalıdır ama ben yine de nasıl yaptiğimi tarif edeyim canım belki farklı yaptığın bir şey vardır bi faydam olur.
•İğnenin önce havasını alıyorum,
•ardından göbek deliginin 4 parmak sağ sol alt üst bölgesi ya da üst bacak yan baldır basen bölgelerine yapacağım yeri belirleyip kolonyalı pamuk sürüyorum.
•Iki parmağım ile olabildiğince yağlı bir kısmı sıkıştırıyorum
•iğneyi göbeğime dik düz şekilde, üst bacağıma daha kaslı az yağlı olduğu için hafif eğimli şekilde sapliyorum.
•İğneyi ne hızlı ne yavaş sıkıp yaklaşık 5 8 sn arası bekliyorum ardından önce sıkıştırdığım iki parmağımı çekiyorum,
•Daha sonra iğneyi çekip elimdeki kolonyalı pamuk ile bastırıyorum.
**kesinlikle pamuk ile ovmuyorum bu kılcal damarları dağıtıp morarma yaparmis sadece bastiriyorum.Bu en önemli nokta.
•Hergun farklı yöne vuruyorum iki gun üst üste sağa ya da sola değil bi gün ora bi gün buraya şeklinde yapıyorum. Çok şükür ufak tefek hariç çok büyük morarma olmadı.

Canımm teşekkür ederim desteğin içinn ama bana havasını aldırmamı sölemedi doktor ben göbekten yapıorum aslında sorun olmuyordu aynı senin gibi fakat bugün bi kaç damla olarak ilaç çıkmış ona takıldım ben arkadaşımm

O kadardan bi sey olacağını sanmam canım, iğneyi sıkınca hemen değil az beklersin çıkmaz diue tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…