Saç Rengi ve Saç Boyama oksidan losyon ile mukemmel sonuc!!!

violet_hill_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
14
0
1
Muğla
2 haftadir yakınıyordum hatırlarsanız, kızıl kina yaktiydim da siyaha yakin olduydu saclarim.
Günlerce kınayı akitmak icin cozum aradim. Yok. Mecbur açacaz bu saci dedim. En az zarar verecek olan acma yontemlerini arastirdim. Papatya ve limon koyu sacta ise yaramıyor onu tescillemiş oldum. Oksijenli suyla acmayi kafaya koymustum. Pek de farkli degil gerci ama en son bi blogda şöyle bi yazi gördüm:

Sitede gunde 4 kez uygulanabilir diyordu ama ben sacima guvenemedim 2 tane yaptim. Az once yikadim kuruttum. Sonuc muhtesem. Kopkoyu kizil olan saclarim acilmaya basladi. 1-2 gün daha denersem olacagina inaniyorum. Sacim su an cansiz gözükmüyor, yanmadi da. Aksine yumusacik. Ama tabi inceldi. Zaten cok kalin telli degildi.
Ama yine de aldigim sonuctan cok memnunum. Koyu saci acmak isteyenlere tavsiye ederim.
Ben schwarzkopf un %9 30vol unu denedim. %6lık olanı da var. 60ml sini 1.25 tl ye aldım.

(fotograf koymayi bilmiyorum. Tarif ederseniz koyarim..)

Son düzenleyen: Moderatör:
Site cikmiyor sanirim. Kusura bakmayin yeni üye sayilirim. Google a Oksidan Suyu İle Sac Rengi Nasıl Açılır yazarsaniz ilk sitede cikar. Guzellik ve Bakim.

canim poaylastigin icin. tesekkurler. :) ama oksidan veya oksijenlinsu gibi seyler ile sac acmak uzun vadede ciddi problemler yaratiyor. simdi yumuşacık dersin ama iki ay sonra kirilip kirilip kopmaya baslayabilir. saman gibi bir görünüm alabilir. sac acici kullanman cook daha saglikli yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sac acıcı dediginiz nedir tam olarak? Nerden bulabilirim ve nasil uygularim?

kuaforlerin kullandigi malzeme canım. oryal. bunu kuafor malzemesi satan yerlerde bulabilirsin. yalniz herkes sağlıklı kullanmayı becerebilir diye bir kaide yok :) marketlerde de icinde oryal olan karisimlar satılıyor sac boyasi paketinde. uzerinde renk acici vs seyler yazar cnm. ama oryal kadar etkili degiller.
o organik acicilar falan da yalan, hepsi aynı ölçüde zararlidir. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaaar oksidanın oryal kadar zararlı olduğunu zannetmiyorum. oryal yüzünden saçı yanan ve enseye kadar kestiren vardı. bende şu an saçıma oksidan uyguladım koyu kahveden çikolata kahveye dönmek istiyorum umarım sonuç iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…