Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba oğlum bronkopulmoner displazi hastası ve eve oksijen desteği ile taburcu oldu böyle durumu yaşayan var mıdır, 30+4 prematüre, 4 buçuk ay yoğun bakımda kaldı, desteklerinizi bekliyorum
Merhaba oğlum bronkopulmoner displazi hastası ve eve oksijen desteği ile taburcu oldu böyle durumu yaşayan var mıdır, 30+4 prematüre, 4 buçuk ay yoğun bakımda kaldı, desteklerinizi bekliyorum
Bizide Non-invaziv ventilasyon ile taburcu edecekler , yani oksijen yok sadece basincli hava maskesi , uyku apnesi olanlara verilenler gibi. Hiçmi bu durumu yaṣayan yok , hiç kimseyi bulamadim. Doktorun bize dedigi ciger tam gelismedi , oksijen alirken sorun yok ama verdiginde hepsini veriyo ve diger nefes aliṣini daha büyük yapmasi gerekiyor buda onu çok yoruyor. Bebegimiz erken premature dogdu ama ṣuan 3kg oldu çok ṣükür.Onun icin bu makina ile taburcu olacaksiniz ,geceleri takacaksiniz , bu sekilde gündüzleri daha zinde olacak buda beyin gelisimi için cok önemli dedi.