Oksopar kan sulandırıcı iğne kullanan hamileler!!

Gulsen000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
162
55
48
37
Merhaba hamisler benim gibi gebeliği riskli olup kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda? Piyasada iğne bulamıyorum eczanelerde yok , ecza depolarıni aradım bakanlığın gönderdiği yazıya istinaden tüm iğneleri sadece hastanelere göndermişler korona hastaların tedavisi için . Dolayısı ile hicbirsekilde iğne bulunmuyor.
Benim gibi olup bulabilen var mı ?

Bende 40tan fazla eczaneye sordum olduğum bölgede ama yok en son memleketteki aileme söyledim onlar buldular bana saolsunlar..

184u aradım yardimci olacaklarını soylediler hatta eczaneye yonlendiriceklerdi ilaci buldugum icin gerek kalmadigini soyledim..yardimci oluyolar..sizde arayip görüşün..

Geçmiş olsun umarim bulursunuz..

Çorum osmancıkda varmış kaynıma 3 yerden haber gelmiş arkadaşlar. Elimde olduğu için almadım bende. 3 yerden haber gelince heralde piyasaya sürüldü diye düşünmüştüm.

Ben cimere yazdım, 30 hazirandan itibaren dağıtmaya başlamış ilaç firması. O şekilde cevap geldi.

Doktorunuza danışarak Hibor iğne yazdırabilirsiniz. Benim doktorum oksapar,Enox vs bulunamadığı için hibor yazdi bana en son. Onu rahatlikla buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…