öksürdüm ve çok sancım var :(

cicegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
92
7
98
Adana
merhaba arkadaşlar
dün gece uykumda boğazıma tükürüğüm kaçmış ve efesimi tıkamış halde uyandım ,boğuluyordum resmen çırpınarak çok şiddetli öksürdüm uzun süre.karnım yarılır gıbı ağrı oldu bıçak kesmiş gibi,butun gece sızladı kasıklarım gunduz fazla umursamayıp geçer diye umdum ama hala devam edıyo hafif bir bel ağrısıda eklendı akşama doğru.bu durumu yaşayan varmı aranızda,kanamam yok dr kanama olursa düşükten kork demişti hemde dün gitimiştim herşey normaldi,gece bu olay oldu şimdi endişeliyim.yardımcı olursanız sevınrım

seninkine benzer bişey ben de yaşadım. öksürme değil ama hapşırdım bende yatarken. birden karnımın alt kısmına bir sancı girdi. çok korktum bişey olacak diye. yaklaşık 1 dakika devam etti sancı sonra geçti. karnın normalden fazla kasılmış olabilir. umarım bişeyin yoktur. doktoruna görün eğer için rahat etmeyecekse. ben hiç tereddüt etmeden gidiyorum aklıma takılan bişey olursa. çünkü ööbür türlü düşünmekten daha kötü oluyorum bişey oldu mu olacak mı diye. umarım bişeyin yoktur geçmiş olsun

teşekkür ederim, bugüne kdr ah desem gittim dr hatta son 10 gunde 3 defa,hep aynı şeyi söyledi,kanaman yoksa rahat ol bişey yoktur,allaha şükür ağrım dinlendikçe hafiflemeye başladı,kanamada yok,geçecek inşallah,ama hakkaten elime iğne batsa ödüm kopuyor bebeğime bişey olurmu diye nası bi psikolojıymiş bu...

alerjik bi hapşırık sorunum var aksi gibi şu an fena halde nezleyim yakın zzamanda doktorumu aradım ben çok hapşırıyorum bişey olur mu diye :) önceki gebeliklerimde bende öleydim (düşükle sonuçlandı hepsi) fazla vesvese yapıodum ama sakınılan göze çöp batar derler çok vesvese yapma o daha zararlı hee elbette düşüneceksin çocuğunu hareketlerine oturup kalkmana dikkat edeceksin ama normal hayatına da devam et ben öle yapıorum çok rahat oluyo dene bak :) ama dediğim gibi yemene içmene hareketlerine sinir stres durumuna herşeye dikkat et ama merak etme herşey çok güzel olacak inşallah :)

alerjik bi hapşırık sorunum var aksi gibi şu an fena halde nezleyim yakın zzamanda doktorumu aradım ben çok hapşırıyorum bişey olur mu diye :) önceki gebeliklerimde bende öleydim (düşükle sonuçlandı hepsi) fazla vesvese yapıodum ama sakınılan göze çöp batar derler çok vesvese yapma o daha zararlı hee elbette düşüneceksin çocuğunu hareketlerine oturup kalkmana dikkat edeceksin ama normal hayatına da devam et ben öle yapıorum çok rahat oluyo dene bak :) ama dediğim gibi yemene içmene hareketlerine sinir stres durumuna herşeye dikkat et ama merak etme herşey çok güzel olacak inşallah :)

önerilerin için teşekkür ederim.dun uzun sure yattım bugun daha ıyıydım geçtı çok şükür :) ilk olunca acemilikten herşeyden korkuyorum

Back
X