• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öksürük düşüğe neden olur mu :(((

DEATHSEA

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
467
16
18
35
İstanbul
4 aylık gebeyim çok kötü öksürüyorum öksürürürken sancılarım oluyor korkudan öksüremiyorum gıcık beni mahvetti limonata yapıp içiyorum sizin öneriniz var mı hanımlar yardımım :50::49:

gıcığın geldiğinde ağzına birazcık tuzlu tereyağı at boğazına krem sürülmüş gibi yumuşacık oluyor öksürüğünde bir süreliğine kesiliyor

Korkmayın öksürük düşüğe neden olmaz, ballı limonlu su yapın her öksürük krizinde yudum yudum için, zencefille balı karıştırıp yiyebilirsiniz, siyah turpu oyup içine bal koyun bir gece beklesin süzülen balı günde üç kere bir kaşık için, turpun altına iğneyle delik açın çok etkili öksürük için.

Korkmayın öksürük düşüğe neden olmaz, ballı limonlu su yapın her öksürük krizinde yudum yudum için, zencefille balı karıştırıp yiyebilirsiniz, siyah turpu oyup içine bal koyun bir gece beklesin süzülen balı günde üç kere bir kaşık için, turpun altına iğneyle delik açın çok etkili öksürük için.

Ihlamur limon içiyorum ama geri çıkarıyorum :( midemi çok bulandırıyor yemek yiyemiyorum öksürür öksürmek çıkıyor ballı turpu söylemen iyi oldu canım unutmuştum sağol

Ihlamur limon içiyorum ama geri çıkarıyorum :( midemi çok bulandırıyor yemek yiyemiyorum öksürür öksürmek çıkıyor ballı turpu söylemen iyi oldu canım unutmuştum sağol

Rica ederim geçmiş olsun, yazdıklarımın hepsini oğlum öksürük olunca kullanıyorum hiç ilaç kullanmadan atlatıyoruz çok şükür

gıcığın geldiğinde ağzına birazcık tuzlu tereyağı at boğazına krem sürülmüş gibi yumuşacık oluyor öksürüğünde bir süreliğine kesiliyor

Dün onu düşünüyordum İnan ;) diyordum bu boğaz nasıl yumuşar nasıl aklımdan zeytinyağımı içsem diye geçirdim biliyor musun ;)

Back
X