Çocuk Hastalıkları Öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bulut

Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
747
3
116
İstanbul
Merhaba 14 aylık bir kızım var 15 gündür öksürüyo doktora götürdük öksürük şurubu vermedi önermiyoruz dedi burun spreyi ve ateş düşürücü şurup verdi gribal enfeksiyon geçiriyo dedi ama kızımda balgam var öksürünce ağızna geliyo bilmediği için geri yutuyo bal pekmez ıhlamur bir şey fayda etmedi geceleri öksürükten uyanıyo bi önerisi olan var mı??

Merhaba 14 aylık bir kızım var 15 gündür öksürüyo doktora götürdük öksürük şurubu vermedi önermiyoruz dedi burun spreyi ve ateş düşürücü şurup verdi gribal enfeksiyon geçiriyo dedi ama kızımda balgam var öksürünce ağızna geliyo bilmediği için geri yutuyo bal pekmez ıhlamur bir şey fayda etmedi geceleri öksürükten uyanıyo bi önerisi olan var mı??

merhaba:80:,,,

benim tavsiyem kara turpu ikiye böl ve bir yarısının içini oy ve içine 2-3 kaşık bal koy.diğer yarısınıda üzerine kapatıp streçfim yada alüminyum folyo ile sar kapaklı bir kapta 1 gün beklet o çıkan suyu bebeğine günde 2-3 tatlı kaşığı içir.öksürüğe birebir.:79:

bana bugun dr zencefıl ve bal kaırıştır ver i gelır dedı denemedım henuz ama kızım uyanınca vermeyı düşünüyorum

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama şu siyah turpu denememe rağmen kızım hala öksürüyo ya bende deliricem ne zaman geçer bu öksürük özellikle geceleri oluyor.

Back
X