Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi gunler arkadaşlar 6haftalik hamileyim.
öksurdugumde sag kasigima saniyelik bir agri giriyor buda beni cok korkutuyor sizde de boyle durum yasayanlar varmidir,paylasabilir misiniz herkese teşekkür ederim.
İyi gunler arkadaşlar 6haftalik hamileyim.
öksurdugumde sag kasigima saniyelik bir agri giriyor buda beni cok korkutuyor sizde de boyle durum yasayanlar varmidir,paylasabilir misiniz herkese teşekkür ederim.
Ben 17 haftalık hamileyim, geçen sırt üstü yatarken hapsirdim ve hayatımda böyle bir acı yaşamadım. Çok şükür herşey normal bebek sağlıklı. Normalmiş yani endiselenmeyin
Ben 17 haftalık hamileyim, geçen sırt üstü yatarken hapsirdim ve hayatımda böyle bir acı yaşamadım. Çok şükür herşey normal bebek sağlıklı. Normalmiş yani endiselenmeyin
Hapşırınca oluyor. Bir kere ayakta hapşırdım ağrıdan kendime gelemedim. Artık hapşıracağımı hissedince hemen oturuyorum bacaklarımı kendime çekiyorum öyle bir acı yaşamıyorum