Öksürürken sag kasik agrisi

BeyHas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
43
4
16
26
İyi gunler arkadaşlar 6haftalik hamileyim.
öksurdugumde sag kasigima saniyelik bir agri giriyor buda beni cok korkutuyor sizde de boyle durum yasayanlar varmidir,paylasabilir misiniz herkese teşekkür ederim.

İyi gunler arkadaşlar 6haftalik hamileyim.
öksurdugumde sag kasigima saniyelik bir agri giriyor buda beni cok korkutuyor sizde de boyle durum yasayanlar varmidir,paylasabilir misiniz herkese teşekkür ederim.
Korkmayın öksürünce hapşurhnca aniden ayağa kalkınca falan oluyor herkeste doktor da normal dedi 🤗

Ben 17 haftalık hamileyim, geçen sırt üstü yatarken hapsirdim ve hayatımda böyle bir acı yaşamadım. Çok şükür herşey normal bebek sağlıklı. Normalmiş yani endiselenmeyin

Ben 17 haftalık hamileyim, geçen sırt üstü yatarken hapsirdim ve hayatımda böyle bir acı yaşamadım. Çok şükür herşey normal bebek sağlıklı. Normalmiş yani endiselenmeyin
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun hepinizden

Bende de çok fazla oluyor anlık dayanılmaz bir ağrı . Ama hemen geçtiği için ben de normaldir diye düşündüm

Hapşırınca oluyor. Bir kere ayakta hapşırdım ağrıdan kendime gelemedim. Artık hapşıracağımı hissedince hemen oturuyorum bacaklarımı kendime çekiyorum 😅 öyle bir acı yaşamıyorum

Back
X