Selamlar,
Cevaplarınız için teşekkürler ))
Bugün 3.günüm elma sirkesi ve bal olayında... Eğer tartım bana yalan söylemiyorsa tam olarak 1,400 kg vermiş durumdayım ))
Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum... Günde iki fincan yeşil çay içiyorum (yeşil çayı kahveyi fazla tüketmemek ve cildim için içiyorum ama zayıflama adına da burda okuduklarımında etkisi oldu)
Annemde bir ara elma sirkesi ve bal içerek güzel kilo vermişti ama sabahları 1 saat yürüyüş yapmıştı... Ben pek spor seven bir insan değilim ((
Şimdilik yediklerime dikkat ediyorum.. Kardeşim doğumda kilo almıştı, spora başladı ve 6 ayda spor ve diyetle 17 kilo verdi... Şu anda manken gibi ))
Onun söylediklerini dikkate aldım biraz... Dilerseniz sizde uygulayın... Ben gayet severek uyguluyorum...
Sabah,
Lor peyniri (Diğer peynirlere göre yağ ve tuz oranı düşük olduğundan rahatça yiyebilirsiniz)
1-2 dilim çavdar ekmeği (Ben genelde 1 dilim tüketiyorum)
Şekersiz çay (şekersiz içemeyenler sadece 1 şeker atarak içmeye çalışsın)
Maydanoz, dereotu,marul,kıvırcık,salatalık (dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz, ben çok severek yiyorum)
1 yumurta (haşlanmış yada yağsız tavada)
NOT: Zeytin yemeyin, inanılmaz tuz içeriyor ve ertesi gün tartıldığınızda hep 200-300 gr fazla çıkıyorsunuz tartıda benden söylemesi
Öğlen,
Genellikle salata ve haşlama veya ızgara et-balık-tavuk
veya haşlanmış makarna (yağsız, az tuzlu) yanına salata
veya yağsız tost, ayran vb
Akşam
Sebze yemeği, yoğurt, salata veya
Izgara, yoğurt, salata
Akşam 7 den sonra açıkırsanız lor peyniri ve 1 galeta giyebilirsiniz veya 1 adet meyve...
Birde akşamlar 1 adet ekşi elma ve yaseminli yeşil çay içerseniz vücudunuzdaki ödemleri atarsınız...
Ben 3 gündür bunu yapıyorum... Tabi elma sirkesi ve balı da içiyorum... Spor yapmadan 1.400 gr gitti bile...
Umarım aynı hızda gider çünki toplam olarak vermem gereken 20 kilo var...
3 ay içinde vereceğim, vermem gerek, KARARLIYIM ! ))