Davranış Bozuklukları Okul çağındaki çocuklarda problemler (concerta)

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

fatos2312

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
63
2
623
Adana
Merhaba arkadaşlar 1.sinifa giden oğlum okul açıldığından Berli yazmak istemiyor her şey güzel okumayı ilk kendi çözdü matematik de de iyi lakin sinifda tahtaya birşey yazdığın da öğretmen yazmıyor ilk hastada çizgi çalışmaları da böyleydi eşyalar ina zarar veriyor kalem isiriyo kitap düzeninde yırtma buruşturup bırakıyor rehber öğretmen e gittim psikolojik olabilir dedi Dr götürdüm önümüzde test etti gayet güzel dedi form verdi Ögretmn biz doldurduk dikkat eksikliği. Var az bisi çok Yok dedi ama az la yok arasi illaki sorun olurmy olabilir ileri okul hayatında dedi bize kan tahlili yaptı demir vitamini baya eksik d vitamini hiç yok b vitamini de öyle vitamin verdi dikkat eksikliği için verdiği ilaca karar verin öyle yazım dedi şimdi anneler bu ilacı kullanan varmı çocuğunuz da ne gibi değişimler oldu ise yaradimu kimyasal sonucda bu birde oğlum zayıf kilo da kaybettiriyor onerilerinz nelerdir eşim içirmek istemiyor ama bende öyle onun ilerisi okul hayatında başarılı olabilmesi için fikrinizi almak istiyorum

Benim kuzenimin iki cocugu dikkat eksikliginden dolayi ilac kullaniyor onların iştahi cok açildi bayada kilo aldilar diyebilirim bir suru tahlil yapildi ilac oyle verildi kandan tutun kalp ekosuna kadar bakildi

Cok zekiler ama odaklanamıyorlar hele bir tanesi sınıfta ders esnasinda gezinir kalemlerini kemirir okul arac gerecinden haberi olmaz hep kayıp ödev almaz yazı yazmaz

Ilaci icince iyi sakin denileni yapiyor onlarda cok zor karar verdi ilac kullansinlarmi diye ama başarilari etkileniyor diye başladilar

Ilac kullanmakla ilgili cok yazilar var tavsiye edilen bir durum degil ömür boyu kullanacaklar sanırım yoksa egitim hayatları kötüye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…