Merhaba arkadaşlar 1.sinifa giden oğlum okul açıldığından Berli yazmak istemiyor her şey güzel okumayı ilk kendi çözdü matematik de de iyi lakin sinifda tahtaya birşey yazdığın da öğretmen yazmıyor ilk hastada çizgi çalışmaları da böyleydi eşyalar ina zarar veriyor kalem isiriyo kitap düzeninde yırtma buruşturup bırakıyor rehber öğretmen e gittim psikolojik olabilir dedi Dr götürdüm önümüzde test etti gayet güzel dedi form verdi Ögretmn biz doldurduk dikkat eksikliği. Var az bisi çok Yok dedi ama az la yok arasi illaki sorun olurmy olabilir ileri okul hayatında dedi bize kan tahlili yaptı demir vitamini baya eksik d vitamini hiç yok b vitamini de öyle vitamin verdi dikkat eksikliği için verdiği ilaca karar verin öyle yazım dedi şimdi anneler bu ilacı kullanan varmı çocuğunuz da ne gibi değişimler oldu ise yaradimu kimyasal sonucda bu birde oğlum zayıf kilo da kaybettiriyor onerilerinz nelerdir eşim içirmek istemiyor ama bende öyle onun ilerisi okul hayatında başarılı olabilmesi için fikrinizi almak istiyorum