Merhaba, baslik tan da anlayabileceginiz gibi Konum Egitimle okumakla ilgili. Bazi Görüslere ihtiyacim var daha dogrusu baskalarinda fikirlerini almak istiyorum. Kararsiz kaldigim bir konu cünkü.
Nüfus Dairesinde Calisiyorum 19 yasindayim. Üniversite okumadim. Liseden sonra Sansim yaver gitti aslinda beklemiyordum ama nasip iste: Is basvurusunda bulunmustum cvp olumlu geldi. Uni yerine calismayi tercih ettim.
Daha dogrusu Üniversite icin Diploma yetersizligim vardi ve hem calisirim hem okurum diye düsündüm aynen de öyle yaptim suan hem calisip hem okuyorum diplomami tamamliyorum... Gördügüm Egitim Ekonomi, Muhasebe, iktisat agirlikli.
Uniye hak kazanmam icin bana bi 2 sene daha lazim ama malesef.
Simdi Size ilk Sorum 22nizden Sonra Universite hakkina ne düsünürdünüz? Ne yönlü düsünürdünüz? Karar verirken neleri göz önünde bulundururdunuz?
Ikincisi ise; Benim 5 Kardesim daha var. Oldukca büyük bir Aileyiz. Suan ki isimde iyi memnunum bir yandan. Acaba diyorum isimde kalip Aileme kardeslerime destek mi olsam. Mesela en basitinden Babamla beraber bir ev almak istiyorum. Biraz Babamin
omuzlarindan yükü azaltmak istiyorum. Babam sürekli calisiyor. Annem ev Hanimi. Ehliyeti yok. Yurddisinda yasiyoruz. Yabanci Dilide malesef iyi degil. Kolay degil..
Bu Durumda siz ne yapardiniz? Ne düsünüyorsunuz?
Bunlari simdiden düsünmek biraz erken belki ama yinede Kafamin cok takildigi bir konu..
Simdiden Tesekkür ederim