Okul

Kuzularimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
5
0
1
39
Arkadaslar ankara sincanda oturuyorum eryaman elvankent ve sincanda tavsiye edeceginiz ozel okullar varmidir

Fiyatını tam olarak bilemiyorum ama tam olarak okul ortami var bahçesi vs. Var diye kolejler gibi kucucuk eski bi bina değil

Kacinci sınıfa gidecek oglunuz o civarlarda cok duzgun devlet okullari da var cunku

Çayyolu tarafına bakarsan çok bulursun. Birsürü kolej var orada. Ben Ted ve Yükseliş Kolejlerinde okudum. Yeni çıkanlar hakkında fikrim yok ama Ted'i tavsiye ederim.

Eğitim ve sosyal faaliyetler açısından hangisi önde okumuş biri olarak bilgi verebilir misiniz
İlkokulda Yükseliş kolejindeydim. Eğitim olarak geri olduğunu düşündüğü için alındım oradan. Öğretmenleri çok ilgiliydi, peşimde tavuk yemem için koşturan ilkokul öğretmenimi hatırlıyorum. Servislere tek tek bindirilirdik ya da özel araçla alınıyorsak ona bırakırlardı. Sosyal faaliyet olarak fena değildi ama alındım işte 3. Sınıfta. Ted çok çok iyiydi her anlamda. Lisede Fen lisesi kazandım ondan dolayı bıraktım orayı yoksa gelecek içinde önemli bir okul. Tabi benim bahsettiğim 20-25 sene öncesi. Yükseliş kapandı diye duymuştum hatta.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…