Okul

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim

Iyi akşamlar hanımlar oğlum 1.sinifa yeni başladı ama öğretmenimize pek ısınamadik bu mesleği sadece meslek olarak gören oldukça mesafeli bir bayan.
Düşünün çocukları almaya 1 dakika geç gelseniz beklemem diyen biri. Benim geçen yıl oğlum 4. Sınıfı bitirdi onun ogretmeni Allah ondan razı olsun çok iyiydi cok ilgili ama mesafesini koruyan bi öğretmen ama şimdi başka okulda malesef . Şimdi sorum şu ogtetmrni değişmek istesem mudure geçerli bi bahane sunmak gerekir mi kolaymı öğretmen deismek lütfen cevaplarsanız sevinirim

sadece bu cümle üzerine bu kararı aldiginizi sanmıyorum. mutlaka başka şeylerde vardır. önemli olan çocuğunuzun isinmasi.yoksa son zil çalınca ogretmenlerin görevi bitiyor beklemiyorlar gercekten. eğer kararlıysanız müdüre gidin gerekirse okul aile birligine destek olmak istediginizi söyleyin. bastırın parayı bakın nasıl öğretmen degisiyor

Keşke öğretmenleri kiyaslamasaniz ... her insanın duruşu, karakteri farklı olduğu gibi her öğretmenin de farklı .

Bazı veliler maşallah çocuğu okula, zil yarımda caliyorsa 45 gece getiriyor onlara laf atmıştır şimdiden uyarıyım diye..

Zamanla çocuğunuz sever belki sevmiştir bile...önemli olan sizin değil çocuğun sevmesi.

Müdürün sadece bu nedenle isteğinizi kabul edeceğini pek sanmıyorum... çok ciddi sorun yoksa değiştirmezler bence.

3 gunde nasil anladiniz ki?
Tamm tum ogretmenler muhtesem demiyorum , herhalde ulkede ogretmenden yana en sanssiz inaan benimdir ama 3 gun cok erken karar vermek icin

Mesafeli olması öğretmeni iyi ya da kötü yapmaz .Önemli olan çocuğa neler kattığı ya da katacağı .Ayrıca 3 günde nasıl bu kanıya vardınız onu anlamadım

Çok güzel demiş ,
Ay ben beklerim canım yavrularım deseydi inanın bunu suistimal edecek bi ton veli olurdu.
Çocuğunuzu tabiki bekler , burakıp gitmez ama ilk günden kural koymuş.
Tebrik ederim ...

E iş zaten. Her öğretmenin tarzı farklıdır. Çocuğunuzun frekansı uymadiysa değişim talep edebilirsiniz. Kolay kabul edilmez ama. Degistirseniz bile yeni ogretmeniyle de uyum sağlayacağının garantisi yok ayrıca.

Mesafeyi 30 küsür veliye karşı yapmış oluyorsa cidden haklı
Çocugunu tuvalete götürüp getirmesini
Beslenmesinde yardımcı olmasını
Kantinden alışveriş yapmasını bekleyen veliye karşı çok ciddi bir duruş sergilemiş

Daha cok erken,cocugunuzla iletisimi nasil? Sinif kac kisi? Bunlari bilmemiz lazim

Yorumların hepsini okudum velilerin suistimal edeceğini tahmin ediyorum ama hiç bi zaman öğretmenleri suistimal eden bir veli olmadım cok şükür ayda 1sefer çocuğumun durumunu sorarım giderim ama bu bana sormayın diyo ben öğretmenle çocuğum hakkında neden konuşamıyorum sıkıntımı dile getiremiyorum benin sorunum bunlar

Mesafeyi 30 küsür veliye karşı yapmış oluyorsa cidden haklı
Çocugunu tuvalete götürüp getirmesini
Beslenmesinde yardımcı olmasını
Kantinden alışveriş yapmasını bekleyen veliye karşı çok ciddi bir duruş sergilemiş
Hiç bi zaman böyle beklentim olmadı

50 kişilik sınıfta özel bir ilgi bekleyemezsiniz üzgünüm. Biraz daha bekleyin. Daha her şey çok yeni sonuçta. Çocuk hemen seviyorum bitiyorum diye gelmez. Bütün okul böyle kalabalık sınıflardan oluşuyorsa başka öğretmen de farklı olmayacaktır.

Öncelikle değişim çok zor ,kabul edilmez.zaten bir kisinin kabul edilse önü alınmaz ,okul karman çorman olur.onun dışında siz önceki öğretmen sıcak yapılıymis ona alışınca bu öğretmen garip geldi sanırım.ama önemli olan öğretmenliği.bazi öğretmenler var canım cicim ama boş.yani sıcaklıkla ilgisi yok bunun.cocugunuzun yanında da konuşmayın.ogretmenini benimsesin.

E bende sene başında ayni cümleyi kuruyorum yoksa veliler gelmiyor çocuklar ve ben saatlerce sınıfta bekliyoruz . Otobüs kaçıyor Bebek bekliyor yemek yetişmiyor koca dırdırı çekiyorum dinlenemiyorum!!! İlk senemde Kadının biri geç kalıp duruyordu okul kapanıyordu hava kararıyordu çocuk altına yapıyordu :KK43:( on sefer uyardım anlamadı artık patladım kızdım ne dese beğenirsin...çıkış saati namaz saatiymiş namazını kılıp geliyormuş :/ oldu sen namaz kıl bizimki yansın :/ çocuğun psikolojisi bozulsun.. İstanbul’un zor ilçesinde genç bi kızı karanlıkta mahalle arasında yürüt :s artık sene başında kesinlikle şöyle olur böyle olur diye blöf yapıyorum . Ayrıca telefonla arayıp güzelce açıklama yapan veliler oluyor anlayışla karşılıyorum

Back
X